Katalógus - Fiat (211 VT)

Fiat virtuáltuning lista

Fiat a hyts galériában

Fiat rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Fiat Tipo SW

Fiat Tipo

A Fiat Tipo-ból (Aegea) elvileg lesz majd egy SW változat is. Ezt készítettem el.


Fiat Seicento

Fiat Seicento

Nekem ennyi.


Fiat Tipo Abarth X

Fiat Tipo Abarth X

Ezt a Tipot még nagyjából 2 és fél éve kezdtem el, akkor át próbáltam rajzolni a gyári lököseit, stb. Aztán pár hónapja megnyitottam, és újrakezdtem. Nos, ez lett belőle. Kapott új bodykitet, felniket, ültetést, matricákat, stb. Belőle alakult át.


Fiat 500X Abarth

Fiat 500X

Az 500L-el ellentétben elég jól sikerült a Fiat új szabadidő autója, az 500X. Fő ellenfele a Nissan Juke, és a Renault Captur lesz. Későbbiekben akár készülhet belőle egy Abarth változat is.


Fiat 500L Abarth

Fiat 500L

2012 óta kapható a családi 500-as, de eddig még sportos Abarth verzió nem készült belőle. Pedig 17-os fehér felnikkel, enyhén ültetett futóművel, módosított lökhárítóval sokkal pofásabb lenne, mint az alapmodell.


Fiat Panda 100HP

Fiat Panda

Az előző Panda 100HP egy nagyon jó kisautó volt, de az új modellből eddig nem készült sport verzió. Ezt most pótoltam.


Fiat Bravo (7)

Fiat Bravo

Vtart-os ovtv-re készült először, de arről is lecsúsztam, aztán nagyon lassan készült hónapokig. Ebbe is beleuntam, úgyhogy tovább nem húzom. Alap


Fiat Punto II

Fiat Punto II

Az alapja egy régebbi kihívás alanya volt, akkor kezdtem el, de sajnos időhiány miatt lecsúsztam, és már nem is volt kedvem hozzá. Nemrég elővettem, és befejeztem. Lájtos, de ízléses szerintem.


Fiat Punto HGT Abarth

Fiat Punto

Ezt még anno a kihívásra kezdtem készíteni, de kicsit lekéstem róla. Kb. minden változott rajta, a belteréből semmi gyári nem maradt, a legtöbb alkatrész is egyedi vagy átalakított C/P. Sokat tanultam a készítésével bár a végére nagyon meguntam, úgyhogy maradhatott benne hiba. Többet nem rizsáznék, inkább írjátok le Ti mit gondoltok!


Fiat Punto (13)

Fiat Punto

Ezt az autót még tavaly kezdtem el, de akkor vakációs kirándulás miatt kimaradt a folytatás. Amint megkezdõdött a suli, folytattam a gépet is. Ötleteim voltak, csak csinálgatni kellett. Amikor késznek éreztem, megmutattam a Facebookos csoporton a kollégáknak, akik azt tanácsolták, folytassam, és javítsam a fényezést. Ez meg is történt, és most ilyen lett. Köszönöm a segítséget minden tunernek, aki vagy MSN-en, vagy Facebookon (neveket nem említek, mert tuti, hogy kihagynék valakit). HQ.


Fiat Punto SSS

Fiat Punto

A szomszéd oldal ovtv-jére készítettem. Az autóról csak annyit, hogy szolid átalakítások jellemzik. Az amúgyis szép alapot csinosítottam ki még jobban. Szerintetek milyen lett?


Fiat Punto Yellow Speed

Fiat Punto

Kb. 1-1.5 óra eredménye. Csak szolid kis vt, nem akartam rá sok átalakítást.


Fiat Punto Abarth Tuning

Fiat Punto

Ihletet kaptam, megcsináltam. Új lökös, küszöb, falazás, ültetés, alakítottam a felnin is. Szerintem pofás lett.


Fiat Punto  (2)

Fiat Punto

Régen küldtem be már képet kihívásra. Az alap is meg tetszett, időm is volt rá, ötletem is egy kevés szóval össze dobtam ezt a kis minimált. Hiba biztos akad benne, mert eszméletlen régen nyúltam már a Ps-hez.


Fiat Lancia Tipelta

Fiat Lancia

Többen talán nem értenék a kép lényegét, tehát: még fél éve (azóta húzódik) láttam egy új Deltát. Elgondolkodtam rajta, hogy a Fiat Bravo testvére, csak éppen stílusos. És hogy mi lett volna, ha a 80-as években is meglett volna már a párhuzam a két olasz kompakt közt? Ami változott: új hűtőmaszk, lámpákkal együtt, index, kilincsek, C-oszlop, kerekek, valamint a motorháztető nyílási helye. Itt az alap, várom a kommenteket. Ja és köszönöm X-Tominak a nullrevíziót (utolsó átvizsgálást).


Fiat Punto 2012

Fiat Punto

Pár hónapja a tesztpályán volt ennek a Puntónak az alapja, ott megtetszett, és nekiálltam. Minimál tuning lett belőle, valahogy itt ezen a ponton már nem akartam tovább vadítani, nekem nagyon tetszik így is.


Fiat X1/9 Concept front

Fiat X1/9

Mostanában nincs sok időm vt-re, max 1-2 órás minimalokra. Ez a projekt is hosszúra nyúlt, valamikor még szeptember végén kezdtem el. Elkészült hátulnézetből is nép-Ferrari új változata.


Fiat X1/9 Concept rear

Fiat X1/9

Ha valami új modelt kreálok, megpróbálom több nézet ből bemutatni.


Fiat Punto II Facelift

Fiat Punto

Még nyáron kaptam a felkérést, hogy tervezzem át a Punto külsejét (felni/ültetés/fényezés/apróságok). Ez meg is történt. Viszont az autó átalakítás előtt eladósorba került, nem építik át, így nincs értelme a kép megjelenést halogatni. Aki jelen verzióban magáévá akarja tenni, az most megteheti.


Fiat 500 Abarth Alitalia

Fiat 500

Sziasztok! Bár a kihívást sikerült megnyerni - ezúton is kösz a pontokat -, sokan lehúztátok a mezőnyt, így ezt a gépet is. Hogy ezek után a kirakat már ne legyen égés, gondoltam csinálok repostot. Az általam ismert pár hibát javítottam, de az gyorsan megvolt, úgyhogy kapott még a kis Fiat egy Alitaliás fényezést is. Remélem, ez így már megüti az elvárt szintet (írom, kis sértődöttséggel :) )


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED