Katalógus - Wartburg (11 VT)

Wartburg virtuáltuning lista

Wartburg rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Wartburg Turist

Wartburg Turist

Egy letűnt kor szörnyszülötte kicsit másként.


Wartburg 1.3

Wartburg 1.3

Kis tuninggal próbálkoztam, remélem, sikerült nem el túloznom. Alap, XL.


Wartburg 353

Wartburg 353

Kéttónusú színezést csináltam rá, pár dolgot el távolítottam, felnit cseréltem le meg a háteret, az első lököst változtattam át, a hűtő rácsot változtattam rajta, és szolid ültetést is kapott. Alap.


Wartburg The Showcar

Wartburg Showcar

Ezzel a kocsival nagyon sokat dolgoztam. Az egész újra lett rajzolva. A tükröződésekkel és fényekkel most próbálkoztam először komolyabban. Próbáltam megőrizni a klasszikus Wartbi formát, ezért csak egy "szolid" bodykitet kapott. Eredeti, XXL.


Wartburg Limo 2007

Wartburg Limo 2007

Csodálom hogy felkerült! ;) Az autó nem szép, az biztos, de azt a célt tűztem ki magamnak, hogy ha ránézek viritson, hogy ez egy Wartburg. Szerintem a forma eléggé meggyőzőre sikerült, ha másnak nem egy poénnak megteszi. :D


Wartburg Coupe

Wartburg Coupe

Saját első járgányom egy öreg 353-as Wartburg volt. Így van egy kis elfogultságom a típus iránt. A 60-as években létezett egy méltatlanul elfelejtett Coupe. Ez szerintem a világ egyik legszebb kupéja, így megérdemelné esetleg a reinkarnációt. Természetesen a régi 2ütemű 1000ccm moci már elégtelen lenne, és elsőkerék-hajtás is kukába illő.


Wartburg Cabrio

Wartburg Cabrio

Gondoltam én egy Wartburgot küldök nektek, mert abból nem sok van. Az autó a sajátomból lett átalakítva, némi hibával. De kérlek nézzétek el, nekem ez az első VT-m. Szerintem látszik a képek közt a különbség.


Wartburg Tourist Cult

Wartburg Tourist

Wartburg Cultourist :-) - Audi RS4 felnikkel, szénnéültetve, fóliázott üvegek (normálisan álló ablaktörlôkkel :-)), tükrök és kilincsek nélkül, egy egyszerű elsô köténylemezzel, 2 színű fényezéssel. Ami a legradikálisabb változtatás: az első (LED) fényszórók, amelyekbe az oldalsó indexek is beintegrálódtak.


Wartburg Police

Wartburg

"Kicsit visszatértem a magyar valósághoz rendőrautók tekintetében... :) Erre talán még a szűkös költségvetésből is futná... Az alap rendőrfelszereléseken kivül ültetés, lámpacsere, ablakfólia, felnicsere és egy kis optikai változtatás történt." Sajnos a fényhíd egy másik pályamunkáról került át az autóra, ezért nem pályázhat...


Wartburg 2004

Wartburg

"A Wartburg katalógus nagyon üresnek tűnt, így nekiestem egy Walternak. Ennyit tudtam kihozni belőle, remélem nem csak silány minősítést kapok rá!"


Wartburg WarNew RAM

Wartburg

"Sajnos nem volt a legjobb minőségű kép, és csak ezt tudtam kihozni belőle. Remélem azért néhány embernek tetszeni fog. Ami változott: Keskenyebb lámpa, laposabb kabin, ellopott ablaktörlők (minek az?!), Dodge RAM első kötény, tükrök, tanknyílás, kerekek, Shelby kipufogó, sötétített ablakok."


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED