Katalógus - Trabant (21 VT)

Trabant virtuáltuning lista

Trabant rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Trabant 601 Limousine

Trabant 601

Szintén egy minimál. Alap, XL.


Trabant 601 Tron

Trabant 601

Megihletett engem is a rács, és ezt a legendát átvittem a pixelek világába. eredeti


Trabant nT Coupe

Trabant nT Coupe

Ismét itt egy fantomkép, viszont most az új Traban nT Conceptből faragtam egy sportkupét. Megkapta a Mini tanulmány tetejét, az autó alacsonyabb és rövidebb lett, és még sok részlet változott. Az alapképtől szerintem sokkal jobban néz ki.


Trabant 601 SuperSpecial

Trabant 601

Gondoltam összedobok valami különlegesebbet 50. VT-nek, ez lett belőle. :) Eredeti.


Trabant 601 rt

Trabant 601 rt

Ez az első képem a hvtm-en. A fő célom a restaurálás volt egy kis tuningal fűszerezve. Biztos vannak benne hibák, ezért építő jellegű pozitív és negatív kritikákat egyaránt várok. Alap.


Trabant Killer

Trabant Killer

Terveztem papíron egy Trabit, sikerült megrajzolni gépen is. Az egész rajz. A negatív kritikát nem bírom, úgyhogy azt nem kérek. :D


Trabant 601 (2)

Trabant 601

igazándiból már jó ideje alapot kerestem, amivel tudok valamit kezdeni. Döntsétek el ti, milyen lett ez a 601-es. Nekem tetszik, mert azért nem mászkál ilyen az utcán! Kicsit a festésre fektettem a hangsúlyt, mert a festők egyik legnagyobbikát Mike Lavallee-t próbáltam követni a tűzmintával. Valamint egy kis Trabis DUB style-t próbáltam belecsempészni a képbe, ami nagyából sikerült is.


Trabant 601

Trabant 601

Letisztított front, új index, hűtőrács, "angel eyes" lámpák, terpesztve/ültetve, spoiler, színre fújt ez-az.


Trabant Showcar

Trabant Showcar

Először is restauráltam, majd kapott egy tuning setet plussz egy audió rendszert, végül pedig kikerült egy kiállításra =). Itt az eredeti, és a donor kép.


Trabant Sanyi Xplod

Trabant

Akkor egy utolsó ellenőrzés: csomagtérajtó kinyitása - rendben. Hifi a csomagtérben (fejegység hátul, magas-, középsugárzók és subwoofer, főkapcsoló és hűtőrendszer) megvan. Mérsékelt bodykit (kerékjárati ívek, küszöb) ez is megvan. Flip-flop fényezés - elkészítve. Opcionális cica (felnicsere az EREDETI-re (!), antik Trabi gumidekor, hátsó nyomtáv-szélesítés) elvégezve. Fénykép hátulról-oldalról OK, bármilyen széria kombi, ez is rendben. Ja, hogy Trabant, és nem Volvo vagy BMW?! Attól még nevezhetek, nem? Fűrészeltem, fúrtam, faragtam, összetakarítottam (ha valakinek még készül az autója, szóljon, megmaradt 3 faforgács lap), de nagyjából készen vagyok. Jó-jó, a kábelezés, bemérés és nyomáspróba még hátravan, de ígérem az eredményhirdetésig ezzel is elkészülök. És nehogy azzal gyertek, hogy "Nem lehet becsukni a hátsó ajtót!", ugyanis a fejegység hátul LEVEHETŐ ELŐLAPOS! Az autót pedig ezermester apukámnak ajánlom.


Trabant 600 Cult

Trabant 600

A Trabika élőben sem néz ki csúnyán, a változtatások inkább cultosították egy kicsit.


Trabant Gold

Trabant Gold

Unalmamban csináltam ezt az autót, aztán, ha már annyit dolgoztam vele, úgy döntöttem, hogy be is küldöm..


Trabant 601 TS

Trabant 601

Azért ezt az autót választottam mert a Trabant a világörökség része. Az autó új felniket kapott, új színt (eredetileg okkersárga volt) kapott, történt egy kis enyhe sárvédőszélesítés és ültetés.


Trabant Goliat

Trabant Goliat

Eljött a jövő: A Renault Daciat vesz, a Volkswagen Trabantot... És itt az új fiú IV Golf alapokból...


Trabant 602

Trabant 602

Trabant... a mi autónk! ültetés, felni, légbeömlő, tetkó...


Trabant 601 Enzo

Trabant 601

Megint itt egy elég vad mutáns Ronin-tól. Úgy tűnik, egy kis Ferrari minden autónak jól áll :-)


Trabant NG (2)

Trabant NG

"Egy Volkswagen Polo-ból készült, kicsit bandzsa, de szerintem nem sikerült rosszul!" - írta Trabija mellé Tomchy. "Szerintem sem" - írta Hammer :-)


Trabant NG

Trabant NG

"Az autó alapja egy Daihatsu Copen, erre leginkább a két kerek lámpa, meg a kerekek emlékeztetnek" - írta Medveh az új Trabantjáról. A kép tanulsága: bármilyen kereklámpás kisautóból érdemes Trabit gyúrni.


Trabant 1601

Trabant 1601

Saját készítésű Trabantunkat a legendás pályázatra is nevezzük. A kocsi egy Mini Cooper felhasználásával készült, kapott nagy csomagtartót, trabis tükröt, orrot, irányjelzőt, hűtőmaszkot. Hazudjunk bele egy 1,6-os motort és már viszik is, mint a cukrot (vagy mint a Minit).


Trabant 601 RS

Trabant 601

A veterán ketegóriában indulhat a második "papírporsche" is, a Porsche 911 vonalakat öröklő 601 RS.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED