Katalógus - Smart (39 VT)

Smart virtuáltuning lista

Smart a hyts galériában

Smart rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Smart ForTwo Coupe  (2)

Smart ForTwo Coupe

Hát nekem ennyi Alap XL


Smart ForTwo Coupe Red

Smart ForTwo Coupe Red

Nekem ennyi sikerült most. Nem sok változás, de ennél több nem is kell rá.


Smart ForTwo X-Bow

Smart ForTwo

A legutóbbi kihívásra készült, ahol 1. helyezett lettem. Alapkép .


Smart ForTwo Coupe

Smart ForTwo Coupe

Nekem ennyi.


Smart ForStars

Smart ForStars

A Smart kizárólag a ForTwo-t és a ForFour-t árulja, hamarosan bővülhet a kínálat egy szabadidő terepjáróval. A ForStars várhatóan a jövő év elején mutatkozhat be.


Smart Fortwo Cabrio ´2014

Smart Fortwo

Tegnap jelentek meg a képek a 3. generációs Smart Fortwo-ról, és a 2. generációs új Forfourról. Előbbiből készítettem el a kabrió változatot, amit várhatóan év vége felé mutatkozik be.


Smart ForTwo

Smart ForTwo

Ismét egy női autó, a sztori ugyanaz, mint az egyik tavalyi képemnél. Itt egy kicsit nagyobb verzió (minőségre nem a legjobb :S).


Smart Fortwo Solid Street Edition

Smart Fortwo

Nekem kábé ennyire futotta a formavilágból. A szememnek így valamivel kellemesebb és elfogadhatóbb látványt nyújt, mint a gyári kocsi.


Smart Gold

Smart Gold

Ezt a gépet a kihívásra készítettem, de sajnos időhiány miatt nem készültem el vele. Azért szeretném megmutatni, hogy is néz ki az én verzióm.


Smart Fortwo Buggy-pickup Concept

Smart Fortwo

Valóban nehéz dolog egy Smarthoz hitelesen hozzányúlni. Próbáltam a Smart filozófiánál maradni. Csináltak már kis kétszemélyest, négyest, roadstert, talán Buggy-pickupot még nem nagyon.


Smart Fortwo S.P.D.-Silver Pizza Delivery

Smart Fortwo

Megpróbálkozom egy kihívással. Alap és XL. Peace!


Smart Fortwo Devil

Smart Fortwo

Több mint fél éve nem szántam kellő időt egy autóra, csak pár ovtv kép akadt a kezeim közé. Mivel kihívást láttam a képben, ezért nekifogtam, hogy egy olyan autót faragjak belőle ami még a pasiknak is tetszik. Tőlem szokatlan módon, sokat rajzolgattam. Ezt is ki kellett próbálni. A felniken kívül más nem származik donor autóról.


Smart ForTwo Sledge II

Smart ForTwo

Na jó, tudom, elég bátor húzás volt, de amikor az előző elkészült megfogadtam, hogy csinálok egy javított verzíót más szögből... A változások gondolom láthatók, szerintem ez jobb lett valamivel, mint a másik. Végezetül szeretnék kellemes ünepeket kívánni a hvtm.hu tunereinek.


Smart ForTwo CarToonCard

Smart ForTwo

Ez is egy kártyalap... :-) Tessék megnyerni, vagy megvenni! :-D


Smart ForEat

Smart ForEat

Egy édes kis Smart. =)


Smart Ferrari

Smart Ferrari

Arra gondoltam, hogy F1-es gépet csinálok, de végül nem találtam hozzá elég jó donort, így a színéből adódóan. Csináltam belőle egy Ferrari Smartot. Kicsit alacsonyabb lett, kapott igazi Ferrari kerekeket, lovacskát, visszapillantót (na, az forma1-es). A hátulja teljesen Ferrari, az eleje rajzolva van, csak a lámpa eredeti.


Smart Rally Car

Smart Rally Car

Sok ötlet eszembe jutott, de legelőször egy Smart rally autó, ám ennek az ötletnek a megvalósításához csak 22-én tudtam hozzáfogni. Egyébként ezt a Smartot egy Renault Clio Rally-ból csináltam. (nem volt könnyű dolgom). Meg szerettem volna valósítani még repülőgépvontatóként és egy függővasútként is, de erre már nem volt időm. Ha előbb eszembe jutott volna... :)


Smart Smartcielago

Smart Smartcielago

Hát nem úgy áll a Smart orra-szélvédője, mint a Lamboknak? Mi lenne, ha a többi része is olyan lenne, mint egy Lambo! Összegyúrtam egy Murcielagoval, csak így egy mikro-szupersportkocsi lett.


Smart ForTen

Smart ForTen

A képnek szinte már a pályázat kiírásának napján nekiálltam, de egy idő után meguntam és félretettem, lesz még rá időm alapon. 20-án néztem rá a már megjelent képekre, mivel azt hittem, hogy lejárt az idő. Pedig volt még 3 nap, gondoltam befejezem, hátha van egy kis esélye. Az ötlet talán nem olyan nagy szám, de remélem azért megteszi. Ezen kivül volt még rengeteg ötletem (bevásárlókocsi, fűnyíró traktor, tolószék, USB pendrive, optikai egér, roncs, dodgem stb...) Sajnos csak erre futotta az időmből.


Smart PreMoto

Smart PreMoto

Ez a Smart oldalkocsinak készült motorra. Összenyomtam a Smartot két oldalról, összefésültem az ablak vonalait, meg a "hűtőrács" vonalait, meg csúcsos karosszériát rajzoltam. Mellébiggyesztettem egy motort, összecsöveztem őket, aztán a Smart hátsó kerekét feljebb vittem, meg leszedtem a visszapillantóit. Ezután a motort kissé átszíneztem Smart-os árnyalatra, meg kapott enyhe rózsaszín fényeket, hogy menjen a kép fényviszonyaihoz, majd rajzoltam árnyékot nekik, meg visszatükrözött lámpát a jobb oldali Smart lökhárítójára. Ennyi nagy vonalakban.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED