Katalógus - Rolls-Royce (43 VT)

Rolls-Royce virtuáltuning lista

Rolls-Royce a hyts galériában

Rolls-Royce rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Rolls-Royce Dawn

Rolls-Royce Dawn

A Rolls-Royce új modellt mutat be hamarosan, amely a Ghost és a Wraith műszaki alapjaira érkezik. Az új nyitott vászontetős modell a Dawn nevet kapja, vélhetően 2016 tavaszán mutatkozik majd be.


Rolls-Royce Wraith 2013

Rolls-Royce Wraith

Az új Rolls-Royce Wraith majd csak a márciusi Genfi Autószalonon mutatkozik be. Eddig csak egy elhomályosított profilképet mutattak meg belőle, az alapján próbáltam meg elkészíteni az új modellt. Remélem, bejön. Egyébként ezentúl leginkább fantomképeket, és hiánypótló modelleket fogok készíteni, ezeket figyelemmel követhetitek facebookon.


Rolls-Royce Mistery Concept 2012

Rolls-Royce Mistery

Az ötletet Roli (a Karburátor) adta, hogy Rolls-ból készítsek SUV-ot. Mivel még nem nagyon láttunk ilyen verziót, eleinte valami extrémebb formára gondoltam, de a merész tetővonal nagyon érdekesen állt neki. Ezért maradt a klasszikus terepjáró kinézet, megtartva a Rolls-Royce eleganciáját.


Rolls-Royce Ghost Coupé

Rolls-Royce Ghost

:peter képét nézegetve, illetve a blogot olvasgatva jött a döntés: akkor hát legyen. Elkészült a Ghost Coupé.


Rolls-Royce Ghost cabriolet

Rolls-Royce Ghost

A Virtuális tuning blogon olvastam, hogy: Úgy hallottátok, hogy a Rolls-Royce a Ghost modellválaszték bővítését tervezi, lesz belőle kabriolet. Hát lett belőle. Azért a biztonság kedvéért, linkelem az alapot.


Rolls-Royce RR4 (2)

Rolls-Royce RR4

Láttam hogy szerepelnek a hvtm tunerei az autós magazinokban vt-ikkel, gondoltam én is készítek egy fantomképet. Az első skiccek már megjelentek a Rolls-Royce RR4-ről, ezek alapján készítettem el a képet. Sokminden változott, nőtt a tengelytáv, de a kocsihossz csökkent, övvonaltól felfelé is összement a kocsi, négyajtós lett. Ezek voltak a legfőbb változások, de van rajta sok kisebb modosítás is. Összehasonlításképpen itt az eredeti is. Várom a kommenteket, pontokat.


Rolls-Royce RR4

Rolls-Royce RR4

Elkészítettem elölnézetből is az RR4-et. A változások ugyanazok, mint az oldalnézeti képen. Az elejéről még nem jelent meg a neten semmilyen kép (legalábbis én nem találtam), ezért azt saját ötletből alakítottam ki. Ez az eredeti. Várom a véleményeiteket.


Rolls-Royce Phantom FT

Rolls-Royce Phantom

Sokak szerint nem szerencsés dolog hozzányúlni egy Rolls-hoz, mert annak nem biztos, hogy jó vége lesz. Remélem, ez nem ezek közé tartozik. :-).


Rolls-Royce Silver Dawn (2)

Rolls-Royce Silver Dawn

A kis Rolls előlnézetből. Nem csak a méretek kisebbek a Phantomhoz képest, de annak monumentalitást sugárzó vonalai is kisimultak.


Rolls-Royce Silver Shadow 2008

Rolls-Royce S. S.

Hát íme a "baby" Rolls! Alapnak a Rolls-Royce 100EX Centernary koncepcíóját választottam. Ez lett belőle. Reszkess Flying Spur!


Rolls-Royce Silver Dawn

Rolls-Royce Silver Dawn

A kis Rolls az alacsonyabb méretosztályba is átviszi a Phantom sikeres formai jegyeit, de annál egyszerűbb, kevésbé hivalkodó. Persze egy Rolls mindig Rolls marad.


Rolls-Royce Phantominie

Rolls-Royce Phantominie

A pályázatra készült. Lényegében csak rövidebb lett, illetve picit átszabtam a villogó részeket az autón. Eredeti


Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Rolls-Royce Phantom

Nem erre a VT-mre vagyok a legbüszkébb, de azért megosztom veletek. A változtatásokat sem vittem túlzásba mondjuk nem is szeretem. A változások: ültetés, felni csere, lámpa csere, hűtőrács csere, háttér, és kapott egy IC-t. (A hátsó felnit rajzoltam az első alapján.)


Rolls-Royce Phantom (4)

Rolls-Royce Phantom

Ez az első munkám amit elküldök nektek. Kihívásra készítettem, de mivel még nincs beküldött munkám, nem tudom, hogy indulhatok-e. Ha nem az se baj, akkor tekintsétek első munkámnak. Kicsit leülttem az autót, tetőt megvágtam, alját elvarrtam, :) hűtőmaszkot megemeltem, ködlámpa nem kell, fehér index, nagyobb kerék, peres gumi, sárvédőív szélesítve.


Rolls-Royce Roadmaster

Rolls-Royce Roadmaster

Eddig Roadmasterből jó vagyok. Próbáltam egy hihető és Rollshoz méltó, kicsit talán "ódivatú" formát alkotni. Még talán jobban is sikerült mint a terv, de azért semmi sem hibátlan. Talán nem elsőre látszik minden változás, de azért meg lett vágva rendesen. Lapítva és szélesítve is van két vágás által, hogy még inkább feküdjön a nagy amerikai utakra. Akinek tetszik XXL is mellékelve


Rolls-Royce Godfather

Rolls-Royce Godfather

Nemrég játszottam a Keresztapa c. játékkal, és ez a Rolls tökéletes alap volt az ötletek megvalósítására. Megkapott mindent, ami egy maffia-autóhoz szükséges, a gépfegyvereket képzeljétek bele. :-)


Rolls-Royce Phantom II

Rolls-Royce Phantom

Nem akartam sem kupét, sem kombit csinálni belőle, csak egy nagyobb, robosztusabb, "phantomosabb" limuzint, mint az eredeti. Eredeti anyagából most ennyire futotta.


Rolls-Royce Phantom Facelift

Rolls-Royce Phantom

Az alap nagyon nem tetszett (kövezzetek meg :D ), de így már szívesen elfogadnám, sőt még fizetnék is érte. :P A változások a kihívás szabályaiból adódóan inkább az autónak a formáját, idomait befolyásolták. De mivel jöhetett egy kis finom, elegáns cicázás, ezért ezt se hagytam ki. Az IC nem idegen kopi, az eredeti rács azon oldalából "szereztem", amely megváltozott.


Rolls-Royce Phantom (3)

Rolls-Royce Phantom

Az eleje nekem kicsit "gagyi" volt, ezért apró módosítást végeztem rajta. Így szerintem elegánsabb lett. Aztán jött egy fekete-fehér fényezés, és egy extravagány felni. A végeredmény szerintem önmagáért beszél.


Rolls-Royce Transman

Rolls-Royce

Sajnos egy nappal lemaradtam a kihívás határidejéről, úgyhogy versenyen kívül posztolom a Rolls kisáruszállítóját, mely a gazdag virágárusoknak és csomagkihordóknak kínál reális alternatívát :) (A túlsó tolóajtó üvegezett és nem elfelejtett.)


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED