Katalógus - Range Rover (37 VT)

Range Rover virtuáltuning lista

Range Rover rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Range Rover Vogue 16

Range Rover

Csináltam egy Range Rovert, a 16. szülinapomra(jan. 29). Alap . Lövök XXL-t is, mert az a normál arányú kép.


Range Rover WideSide

Range Rover

Üdv. Azonnal körvonalazódott, mi lesz belőle, aszfaltsúroló 'NFS' jellegű brutál SUV. Vajon sikerült? :)


Range Rover  (2)

Range Rover


Range Rover Evoque (2)

Range Rover Evoque

Jvt-n volt egy OVTV, de nem sikerült befejeznem. Sokat dolgoztam még utána vele, mert nagyon tetszik az alap. Szerintem gyönyörű lett, mint kívül mint belül. Szívesen elfogadnék egyet :D XL Alap


Range Rover (4)

Range Rover

Range rover versenyre készűlt amit sikerült megnyernem :D. HQ Alap


Range Rover Pickup

Range Rover

Szomszédos oldal versenyén 2. lettem vele. Ez a kocsi az eddigi legjobb munkám amivel már kilépek a minimál tuningjaim villágából, persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fogok még olyat csinálni. :D http://www.imagebanana.com/view/...


Range Rover Evoque Coupe Concept

Range Rover Evoque

Ennyi idő kellett, hogy kihívásos képet befejezzem XXL


Range Rover Evoque Pickup

Range Rover Evoque

Nagyon tetszik ez a kocsi, ezért a plató elkészítése mellet csak pár apró részletet változtattam. Az ünnepek miatt a versenyre nem készült el teljesen, pár apró részlet és hibajavítás még vissza volt.


Range Rover (3)

Range Rover

Egy versenyre készítettem, más különös nincs. Változások: felnik, lámpák sötétítve, ültetve, top chop, clean, egy kis lökösmódosítás. A felnik tükröződésével sokat küszködtem. Alap.


Range Rover Street

Range Rover

Így első alkalommal nem akartam nagyon belenyúlni a méhkasba, de szerintem jól sikerült a Range Rover. Egy kicsit megültettem, eltüntettem a kilincseket, kicseréltem a hűtőrácsot, és még pár apróság. Azért ezt az autót választottam, mert szeretem a terepjárókat, és ideális alanynak tűnt az első VT-m-hez.


Range Rover Str Pick Up

Range Rover

A hétvégén megcsináltam második VT-met, aminek most egy Range Rover adta az alapját, a kis szörny mindenki garázsába jól jöhet egy-egy nehezebb nap után. :) A most már pick-up verzión megmaradt a letisztult és böszme stílus, de azért kapott minden egyes részére finomítást illetve morcosítást is, néhol cápás utánlövéssel, így kicsit Kalifornia, kicsit Anglia. Komment?


Range Rover Sport (3)

Range Rover Sport

Látszólag semmi sem változott, de az egészet letisztítottam, így a záraknak, illesztéseknek, kilincseknek, oldalindexeknek, meg annak a csúnya nagy beömlőnek is megpecsételtem a sorsát. Kidobtam a B-oszlopot hogy a letisztult optikához segítse a kocsit. Kapott új felniket és megültettem. Eredeti.


Range Rover Sport Maffia Style

Range Rover Sport

Amikor megláttam az alapképet, nem sok ötletem volt, meg elsőre nehéznek gondoltam. Ez lett belőle. Várom a véleményeket!


Range Rover Luxory

Range Rover

Itt az új művem. Csináltam rajta egy pár módosítást: tisztítás a far részen, bodykit, sötétítés, eyg kis ültetés, a rendszám helye kissebb lett, Rollys-Royce ajtók, szintelenített lámpák.


Range Rover Sport BiColor

Range Rover Sport

Ennyire futotta... [...csak egy győzelemre. Hammer]


Range Rover Supersport

Range Rover Sport

Csináltam mindent: Ültetés, tetőlapítás, övvonalnál elvágva lapítás, keréknagyítás felnicserével, színezés, feketebúrás lámpa, morc, gallytörő rács, küszöbtoldat...


Range Rover Sport (2)

Range Rover Sport

Bár az a Range Rover, amit először kaptunk meg linkben nagyobbat ütött volna a színe miatt, a póz miatt, és már csak úgy is, ezzel a képpel kellett megbirkózni, jó kihívás volt. Nem sokat változtattam rajta, de azért az elég látványos. Remélem. Kár, hogy az idő miatt, megint nem a legminőségibb.


Range Rover SUV Concept

Range Rover

Egy kisebb, fiatalosabb, inkább városi Range SUV volt a cél, amely talán terepen is megállja a helyét a légrugós rendszernek köszönhetően ...


Range Rover Pimp Coupe

Range Rover

Ezzel a képpel már dolgoztam egyszer, de most megtartottam a terepjáró jellegét. Kupésítottam, egy kicsit levágtam a tetőből. A szebb optika érdekében feltettem 4 új felnit, és próbáltam egy hihető fényezést is rávarázsolni. Ja, és az állítólagos hiba ami a fényszóróknál van az nem hiba, hanem így tükröződik.


Range Rover Modern Lowrider style

Range Rover

Íme az újabb kocsim. Kicsit összecsaptam, de nekem (még) tetszik. Remélem nektek is....


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED