Katalógus - Pontiac (63 VT)

Pontiac virtuáltuning lista

Pontiac a hyts galériában

Pontiac rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Pontiac Grand Prix 2+2

Pontiac Grand Prix 2+2

Nemrég álmomban egy 80-as évekbeli autós filmben találtam magam, amiben ehhez hasonló zenei aláfestés kísért, így szabadidőmnek megfelelően összedobtam egy gyors képet. Semmi extra, inkább csak egy impresszió. Alap , HQ


Pontiac Firebird TransAm MadMax VM

Pontiac Firebird

A One Last Ride 4. körére készítettem. Amcsi vas, semmi megkötés, nemrég újranézett Fury Road. Amúgy is szeretem ezt a Halálfutam/MadMax optikát. Összehoztam hát egy újabbat. Remélem elnyeri sokak tetszését.


Pontiac Firebird Trans Am

Pontiac Firebird

A tavaly október végén lezajlott Camaro verseny alapjából csináltam egy Firebird Transam-et.


Pontiac G6 (2)

Pontiac G6

A hellaflush style for a comp. ;) HD. Base.


Pontiac GTO Interceptor

Pontiac GTO

A jvt-n ismét volt egy verseny, és ezzel a képpel neveztem, bár a versenyen még nem volt teljesen kész. Megváltoztattam a lökhárítót, küszöböt, megültettem, kapott új felniket, 2-szinű festést, morcosítást, szárnyat, lesötétítettem a lámpáit, és kapott egy-két kiegészítőt is.


Pontiac Trans Am Concept

Pontiac Trans Am

Ez a projektem már elég sok ideig készült. Az első változat nem is fejeződött be. Aztán készítettem egy kézirajzot. Ez lett az alapkép. Aztán jött egy kis hangulat ötlet 1., 2. Néhány igazán hozzértő mester felügyeletével (Kallio, Phareck, Goodie) el is készült a végleges verzió és rákerülhetett az FMC logo is, ami szintén nagy szó szerintem. Reméljük megfelelő helyre kerül majd a listán! Szerintetek megérdemli?


Pontiac GTO  (3)

Pontiac GTO

Tulajdonképpen ehhez a kocsihoz használtam a legtöbbet a PS-t. Mondjuk kb. 60%-a PS, és 40%-a Gimppel lett alkotva. :D Enjoy it! 8-)


Pontiac GTO (11)

Pontiac GTO

Egy alvó szörnyeteg ;) :)


Pontiac GTO  (2)

Pontiac GTO

Következő vt-m lenne.Nagyon szép alap volt, nem is lehetett vele sok mindent csinálni...De azért remélem h szebb lett!:D


Pontiac GTO LowRider

Pontiac GTO

Próbáltam hangulatos, és realisztikus képet készíteni, szerencsére még jutott időm egy kicsit még feldobni. :)


Pontiac DesertEagle

Pontiac DesertEagle

A kocsi egy aféle koncepció akar lenni egy olyan indokkal,hogy a betörhetetlen apukáknak készülő sportkaraván. A név az érdekes, dodgenak van egy Magnum nevezetű kocsija, ami egy Charger és egy 3OOC keveréke halottas kocsivá alakitva. Ha Magnum akkor ez legyen DesertEagle! A kocsi 4 személyre való átalkitása úgy történt, hogy az oszlopot nem toltam el hanem RX8-ason alkalmazott megoldás született!


Pontiac Firebird Reborn

Pontiac Firebird

Íme, itt a WTB 2009 első futamára készült képünk. Firebird lett a Camaro alapképből Azt ötlet és a formaterv, illetve a megvalósítás nagy része Kallioé műve, hege a háttér átszabásával és hibajavítással tette jobbá a képet, Praynek pedig a krómcuccok, azaz a feliratok és a kipuff írható a számlájára. Bízunk benne tetszeni fog, és abban is, hogy továbbjutunk, mert mikor e sorokat írom, még semmit sem tudni a helyezésünkről...


Pontiac G8 Widebody

Pontiac G8

Minap nézegettem hvtm-et és megláttam egy Pontiac G8-at amit történetesen egy rokonom alakított át. Megtetszett a kocsi gondoltam keresek egy alapot. Ez lett belőle.


Pontiac G8 GXP

Pontiac G8

Ez az első VT-m, amit feltöltésre szánok. Pár apróságot megváltoztattam rajta, de még a jó ízlés határain belül. Az alap nagyon megfogott, és ezt tudtam belőle kihozni. Várom a véleményeket.


Pontiac Solstice R.I.P

Pontiac Solstice

Figyelmetlenségemnek köszönhetően lemaradtam az OVTV-ről. De most megcsináltam, próbáltam hangulathoz és az OVTV céljához igazodni. Remélem sikerült.


Pontiac Solstice

Pontiac Solstice

Kár, hogy nem jönnek össze a kihívások. Kb. 30 mp-vel a határidő előtt küldtem be. Kommentnek egy pontot bírtam beírni, nehogy elkéssen. Sajnos ezzel együtt se lett meg a 4 Vt.


Pontiac GTO 04 ADM

Pontiac GTO

Egy OVTV-re készült, sok időm nem volt rá. Azóta néhány apróságot lejavítottam csak és ennyi a story vele, ez is egy egyszerű darab lett. Az ADM az a JDM amcsi megfelelője akar lenni :) Finom változtatások történtek inkább, mint a lámpa lekapcsolása és kockásítása, keretmentes ajtóra való áttérés, egy lágyabb ívű övvonal, finomabb küszöb és persze a "kötelező" tisztítókúra-ültetés-felnicsere-fóliázás-háttércsere kombó. Amit lehetett, azt rajzoltam. ORIG. és RÉTEGZET.


Pontiac Grand Prix Coupe

Pontiac Grand Prix

Éppen egy megfelelő háttérre vadásztam amikor rábukkantam erre a csodás autóra. Nagyon szeretem a Pontiacokat éppen ezért úgy döntöttem kicsit átalakítom. Az ötlet talán azért jött, mert régen a Pontiacok nagyon kemény sportautók voltak [régen sem mind. a szerk.], de manapság kezdenek "eltunyulni". Ennek érdekében kicsit megvadítottam ezt az autót. Kapott hátsó szélesítést, kupsítást, ültetést és aránytologatást. Itt az XXL.


Pontiac GTO (10)

Pontiac GTO

Íme az új GTO, ami a 67-es formavilágát idézi meg. Ez eddigi pályafutásom legkomolyabb munkája. Teljesen saját tervezés, kb. 330 réteg. Az egész úgy kezdödőtt, hogy megismertem Jakusát személyesen. Miután beszélgettünk, és megmutattam eddigi képeimet, mondta, hogy rajzoljak/tervezzek az új sorozatához (FMC) autót. A tervek elkészültek, utána nekikezdtem a VT-nek, és rengeteg jó ötletet és segitséget kaptam tőle. Köszönöm!


Pontiac GTO Concept 1999

Pontiac GTO

A FMC sorozatom új tagja, a 99-es GTO koncepció. Eredetileg csak magamnak akartam egy jó beállítású képet erről a kocsiról, így a formán változatlan maradt.. Volt egy rossz minőségű alapkép, amit alapnak használtam, és újrarajzoltam a kocsit. Tehát tőlem szokatlan módon semmit nem alakítottam a kocsin. Az alapként használt kép. Ez az egyik kedvenc koncepcióautóm. Nos?


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED