Katalógus - Plymouth (19 VT)

Plymouth virtuáltuning lista

Plymouth rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Plymouth Cuda  (3)

Plymouth Cuda

Már rég akartam egy ilyen autót csinálni, most kapóra jött ez a kihívás. A változások szerintem jól sikerültek.


Plymouth Cuda  (2)

Plymouth Cuda

Üdvözletem. Ezzel nevezek az OVTV-re. Kevés módosítás, de nekem ennyi elég is, amúgy sem nagy divat porrá építeni izom autókat. Bízom a jó helyezésben.


Plymouth Cuda NaScar

Plymouth Cuda

Próbáltam hangulatos képet összedobni, és ízlésesen hozzányúlni ehhez az autóhoz.


Plymouth Hemi Cuda (3)

Plymouth Cuda

Nem tudom megunni ezt a típust, ahogy megláttam az eredetit, kezdeni akartam vele valamit. Próbáltam kihozni a legtöbbet ebből a viszonylag egyszerű szögből. 1920*1080


Plymouth Hemi Cuda (2)

Plymouth Cuda

Ez egy elég régi, két éves képem, de valahogy akkor elfelejtettem feltölteni. Most pótlom ezt. Eredeti , 1920*1440-es méret .


Plymouth Cuda

Plymouth Cuda

Háttérkép jellegűre próbáltam csinálni, nagyjából egy nap eredménye. Eredeti


Plymouth Barracuda (4)

Plymouth Barracuda

Az lenne a legújabb izomautóm. Nincs rajta túl sok változtatás, egy kis minimal. Van egy másik verzió is, de végül ennek a feltöltése mellett döntöttem. Eredeti.


Plymouth Hemicuda

Plymouth Hemicuda

Jó rég megcsináltam a Challenger tanulmányból a nagy kedvencem a Hemicuda reinkarnációját. Azt hiszem, volt egy driftpályázat arra kezdtem el, csak nem lett kész, és el is felejtettem. De most láttam a friss 'Cudákat és eszembe jutott. (A gumifüstölős verzió akart lenni a drifthez, csak hát azon még kellett volna gyúrni.)


Plymouth Barracuda (3)

Plymouth Barracuda

A Barracuda az egyik kedvenc autóm. Alapból is nagyon jól néz ki, de egy kis szépítés nem árt neki. Ez a szín szerintem jól áll ennek a kocsinak.


Plymouth Barracuda (2)

Plymouth Barracuda

Az FMC sorozat legújabb tagja. Az ihlet elkapott, és mondhatni nagyon hamar kész lett. (3-4 nap alatt.)


Plymouth Hemi Cuda

Plymouth Hemi Cuda

Csináltam már Camaróból, Firebird-öt. Most pedig Challengerből lett egy Plymouth Hemi Cuda. Mindjárt kapott egy kis tuningcsomagot is, oldszkúlmuszkli stílusban. A piros lököstoldatot, egy Challengeren láttam, és nagyon megtetszett, így rajzoltam egyet erre a Cudára is, kicsit másképp. A kocsi hossztengelyén húzódó sötét és a tőle jobbra lévő piros csíkpárt egy Viperen vettem észre, az is tetszett, így rajzoltam rá azt is. :)


Plymouth Cuda 70

Plymouth Cuda

Szeretem az izomautókat, így amikor megláttam ezt, akkor egyből megtetszett. A változtatások észrevehetőek; felni, ültetés, tisztítás, háttér stb. Ezúttal az új logóm is megmutatom (eddig a Sabyus által készítettet használtam, amiért köszönet neki). Köszönöm Fincsnek, hogy megnézte a képet, és adott néhány tippet. Az építő jellegű kritikákat (is) várom.


Plymouth Barracuda 426 HEMI Sin City

Plymouth Barracuda

Mivel az előző SIN CITY-s képem nem sikerült valami jól, és írta is valaki a kommentekbe, hogy valami régi amerikai autóból kellett volna kiindulni, ezért megcsináltam ezt a képet. A 'Cuda a kedvenc autóm, és úgy gyönyörű ahogy van, de azért változtattam rajta, nem akartam csak effektelni a képet. A változások ezen a képen láthatóak: lámpacsere, rács, leszedtem a csomagtartót, kapott helyette egy kis légterelőt, újrarajzoltam az elejét (na nem az egészet csak a hibákat meg szépítettem), felnicsere, szín, sötétítés, ültetés, javítottam a hátteren stb... volt még egy változat de ez jobban tetszett.


Plymouth Barracuda

Plymouth Barracuda

Szintén Challenger tanulmány az alap. az lett Cuda-vá alakítva. Itt nem, változott a tető. A hátsó rész egy 1970-es lámpát és feliratot kapott, meg egy másik festést.


Plymouth Barracuda HEMI 426

Plymouth Barracuda

Dodge challenger tanulmány volt az alap. A változások: övvonal, motorháztető, felni, tető, szín, háttér. Az előző Cuda nem jól sikerült, ez remélem majd jobban tetszik. (Még lesznek.). A világítótorony az angliai Plymouthban található.


Plymouth Hemi Cuda 42

Plymouth Cuda

Barangoltam a neten, és rátaláltam erre az öreg Plymouth Hemi Cudára. Egyböl beugrott rá egy jó kis tuning, hát megpróbáltam megvalosítani. Mivel ez az első munkám a hvtm-en, remélem jó benyomást keltek. A változtatásokat szerintem látjátok, elég szembetűnők. Nekem nagyon bejön, de ti mondjátok meg mennyire jó!


Plymouth Sedan

Plymouth Sedan

Lehet, hogy nincs rajata sok átalakítás, de nekem az összkép tetszik. Eredeti.


Plymouth Road Runner Superbird

Plymouth Superbird

Az 1970-ben készült Plymouth Road Runner Superbird 5 méternél is hosszabb hatalmas kupé volt. Ami az egyik legszokatlanabb szériaautóvá teszi, az a rábiggyesztett áramvonalas orrtoldalék, és a gigantikus méretű szárny. Az autó - testvérmodelljével a Dodge Charger Daytonával együtt - tarolt a korabeli NASCAR-ban. Bár a Plymouth márkát a DaimlerChrysler már eltemette, egy tanulmány erejéig most felélesztettem. A kocsi alapja természetesen a 400C Coupe volt.


Plymouth Prowler

Plymouth Prowler

Ehhez a kocsihoz sem volt komment, de szerencsére megtaláltam a beharangozóját a postaládámban ;-)
"Most egy Prowleren szenvedek épp, az lesz a következő küldeményem. Ácsorog mellette szexis néni is, úgyhogy remélem, majd sok jó szavazatot kap a kép. Elvégre egy dögös csajjal a xart is el lehet adni. :) Gyöngyház festést akarok majd neki, ami elég necces lesz... Mármint a kocsinak, nem a néninek."


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED