Katalógus - Oldsmobile (5 VT)

Oldsmobile virtuáltuning lista

Oldsmobile rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Oldsmobile 442

Oldsmobile 442

Ez az 50. vt-m a szalonban, és egyben egy újabb FMC is. Kb. 3 év alatt sikerült feltöltenem ennyi képet, rengeteget tanultam és fejlődtem ezalatt az idő alatt. Eleinte rendesen kaptam a kritikákat, de pont ezek motiváltak/motiválnak, hogy megtanuljak profi szinten vt-zni. Ezt a szintet egyelőre még nem, de sok eredményt már elértem, amikre büszke lehetek és ezeket elsősorban a hvtm-nek köszönhetem, nélküle nem tartanék itt. Ezt a vt-t próbáltam a legjobb tudásom szerint elkészíteni, van benne vegyesen c/p, rajz, újrarajz is. Alap, XXL.


Oldsmobile Toronado (2)

Oldsmobile Toronado

Kicsit még tovabb dolgoztam rajta. Vasárnap este 8-kor még csak fel volt vázolva. Ilyen gyorsan még nem dolgoztam soha életemben. Mivel ezzel az ötlettel nagyon feszegettem a szabályok határait, ezért nem mertem semmilyen donorképet hasznalni. Ehhez a tovabbi munkák folyamán is tartottam magam.


Oldsmobile Bravada Pickup

Oldsmobile Bravada

Próbáltam több váltóztatást alkalmazni az autón, mint az előzőn. Remélem jobb lett. Letisztítva, megültetve, tető lejjebb, karbon spoilerek, kerekeknél légbeömlő, airbrush (2x).


Oldsmobile 442 Convertible

Oldsmobile 442

Disznó aszfaltszaggató 1967-ből: Oldsmobil 442 Convertible. Az újvilágban így képzel(het)ik el az aszfaltnyűvést. Szép? Link.


Oldsmobile Toronado

Oldsmobile Toronado

Nagyszériás, elsőkerékmeghajtású, kupé. A Toronado fantázianév, semmi köze a tornádóhoz de remek név egy remek autóhoz melynek dizájnja messze megelőzte korát... Ez lesz ha a tornádó partra vet egy cápát, Toronado Amigo! Korableli gyári katalógus (hollandoknak). Egy igényes gazda mai példánya.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED