Katalógus - Mercury (10 VT)

Mercury virtuáltuning lista

Mercury rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Mercury Cougar

Mercury Cougar

A belsoseg.blog.hu egyik pályázatára készült.


Mercury Grand Marquis (2)

Mercury Grand Marquis

Csak szolidan piszkáltam bele a kocsi formáiba, nem akartam semmit sem túlbonyolítani.


Mercury Grand Marquis

Mercury Grand Marquis

Csak kihívásmentésre készült, a határidő napján.


Mercury Messenger

Mercury Messenger

Csak véletlenül akadtam rá erre a képre még nem is hallottam róla. Csináltam belőle egy Carrera GT-alázó amerikai kocsit. Változások: beömlők, középmotoros lett, orrplasztika és felnimélyítés. Eredeti.


Mercury Milan

Mercury Milan

Nem nagyon ismert típus, éppen ezért választottam, mivel ebből nem nagyon van a hvtm-en. Sok krómot kapott az elejére, többek közt a morc is az. Továbbá kapott egy szolid bodykit-csomagot. Eredeti.


Mercury Monterey

Mercury Monterey

Úgy láttam, hogy erről a kocsiról nem igen készült VT itt a hvtm-en, úgyhogy hadd legyek én az első ezzel a buszlinmuzinnal.... :)


Mercury Coupe iR51M

Mercury Coupe

A kiindulás pont.: 1951-es Mercury. Módosítások.: Fényszórók (M5 fényszórók hogy még őrültebb legyen a tekintete) M5 lökhárító, átszínezett szélvédő, M5 hűtőmaszk, egyedi fogak, M5 visszapillantó.


Mercury Mariner V8 B-Tuning

Mercury Mariner

Forráskocsikat keresgéltem a neten, és közben bukkantam egy számomra addig ismeretlen amcsi gépre, ami egyből beindította a fantáziámat. A tuningnál a mai amerikai stílust vittem fel a gépre, de közben a kevesebb több elvet is szem előtt tartottam, hogy a kocsi eredeti formája megmaradjon. (Szerintem szép gyárilag is.)


Mercury Coupe iR50M

Mercury Coupe

Az Autó.: 1950-es Mercury. Átalakítások: Dodge T-Rex (RAM) gallyrács(átszabva), BMW M5 hűtőrács, tükrök, lökhárítók, Hummer H1 lámpák (a BMW ködlámpa helyén), M5 felnik és kipufogó, Ferrari Maranello kopoltyúk, Chevrolet Caprice '89 ütköző darabok (hátul), egyedi hátsó lámpák, az osztott szélvédő cserélve. Comment.: Ez a legelső múvem, még 2001-ből, de a legutolsó simitásokat ebben az évben végeztem rajta... (és ha egyszer pénzem is lesz akkor meg is építem...)


Mercury Cougar Cabrio

Mercury Cougar

A Cougar pofás kis jószág volt a Fordtól, illetve a Mercurytől. Egy csekély ültetés és a tető levágása azért igazán ráfért. Talán a szélesebb abroncsok sem ártottak a megjelenésének.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED