Katalógus - Lincoln (25 VT)

Lincoln virtuáltuning lista

Lincoln a hyts galériában

Lincoln rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Lincoln MKZ Black Angel

Lincoln MKZ

Ez a VT-m másik oldal OVTV-jének a továbbfejlesztett képe. Várom az építő jellegű kritikákat!


Lincoln MKL

Lincoln MKL

Az MK Small túlságosan gömböc, csináltam belőle MK Large-ot. Kb két óra alatt dobtam össze, csak azért, hogy ne vesszen kárba a kihívás. Az megvan, hogy ez az autó nagyon hasonlít a Jaguar XF-re?


Lincoln MKS

Lincoln MKS

Luxuslimuzin nagy erőforással, szolidan, kellően letisztítva.


Lincoln Continental Godfather

Lincoln Continental

Megint egy amerikai nagyvasat vettem kezelésbe, azaz leginkább a környezetét. Egy magára valamit adó, stílusos maffiavezérnek szerintem ilyen autó való. Legalább is amerikában. Az alapképet én magam fotóztam a Kincsem Parkban az Overdrive fesztiválon. Ami változott: új fényezés, új felni, megváltoztatott feljebbhelyezett fényszórók (a Concept Camaroról, ígérem nemhasználom többé), tribal stílusú krómdísz az orrára, és négyajtósítás. Mégis a hangsúly a hangulaton van. A nagy maffia korszakot és a Batmanban lévő Gotham cityt idéző összképet szerettem volna, kissé őszies beütéssel (gondolkoztam még a Sin City feelingen is de azt a kezdő kihíváson már kilőtte egy 5letes tuner). Ezért van barnítva és kissé telítetlenítve.


Lincoln Mark

Lincoln Mark

Lincoln Mark - egyedi fényezés, új felnik, pici ültetés + nyújtás és a két hátsó ajtó is a múlté!


Lincoln LS

Lincoln LS

Na már a kezdetekben is poénos volt a sztori, ugyanis nem tudtam, milyen típusú autó ez. Bár még most sem tudom :-) Kapott egy szolid fényezést, tisztítókúrán esett át, rendszámtáblás lett, a kocsi mögött figyel egy állvány stb. Végül pedig felnikkel tettem teljessé az összhangot.


Lincoln Continental Concept

Lincoln Continental

Kicsit Hot-Road stílusú lett. Eredetileg is meglehetősen erős megjelenésű autó most még brutálisabb az ületéstől és az egyedi feltétől.


Lincoln Navigator

Lincoln Navigator

Sokat nem változtattam rajta, mert nem láttam értelmét extra dolgoknak. A változás gondolom látható. A tükröződést most csináltam először, de nem utoljára :D


Lincoln Aviator

Lincoln Aviator

Íme az első VT-m, egy Lincoln Aviator. Így első ránézésre szerintem egész jó lett, de azért apróbb foltok, maszatok persze akadnak...


Lincoln Zephyr DTM

Lincoln Zephyr

Sajnos lecsúsztam a pályázatról, de mivel ilyen autó nem szerepelt, talán érdekes lehet.


Lincoln Mark LT Chrome

Lincoln Mark LT Chrome

Krómosítás, ültetés, beömlő, szélesítés, morc, új lámpa, intercooler, felni, kárpit, műszerek.


Lincoln Mark LT Sport

Lincoln Mark LT

Remélem tetszik.


Lincoln Mark LT

Lincoln Mark LT

Változott az autó színe, lökösébe beköltözött egy intercooler, a ködlámpák helyére rács került, a hűtőmaszk eltűnt és a hűtőventillátor látszik most. (Az a ventilátor egyébként egy számítógép hűtőé volt.) Aztán még a lámpa tetejét lentebb vettem, meg az aljának Bömös kinézetet adtam. (5. helyezett az ovtv-n.)


Lincoln Mark LT Lowpicker

Lincoln Mark LT

A Lincoln leülve, kéttónusozva, sárvédőszélesítve, légzőszervmódosítva, ablaksötétítve, lökös/köténylehúzva az igazi. Szerintem.


Lincoln Continental Lowrider

Lincoln Continental

Na, nem várok érte nagy pontokat, de asszem' ezt a kategóriát még senki sem boncolgatta. Talán nem véletlenül. De azért a dobókockára felhívnám a T. kritikusok figyelmét :))))


Lincoln Zephyr Drag

Lincoln Zephyr

Drag stílusban készült + kisteherszállítóvá változott. Nekem már megint tetszik. :-)


Lincoln Zephyr Tuning

Lincoln Zephyr

"Már megint egy cicatunning... Kicsit unatkoztam. Ezt a vasat az asszony ihlette, szerintem nem csúnya. 3-ajtós lett, lelapult, mint a macska ugrás előtt, és színt + felnit váltott."


Lincoln Continental Police

Lincoln Continental

"A kocsi: 6000cm3, 414LE, 12 henger, 5,5m hossz. Egyszerű, tekintélyt parancsoló felépítés. A többi: hagyományos rendőrségi fényezés, új fejlesztésű (Whelen) fényhíd, minden cicásítást nélkülöző tuning."


Lincoln Zephyr USA Edition

Lincoln Zephyr

"Most a fórumon közzétett Lincoln tuningoltam de csak szolidan. Új krómozott felni, lámpaalakítás, továbbá króm területek, lehelletnyi elülső és oldalsó köténytoldás.


Lincoln Zephyr Mk.6

Lincoln Zephyr

"Látom, divatos lett a Zephyr a tunerek körében! Mivel lustaságom folytán a kupésításról már lemaradtam, kénytelen voltam jobban hozzányúlni a kocsihoz: új a vasalóorr, illetve a teljes farrész (csak nem látszik, hehe)."


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED