Katalógus - Lamborghini (139 VT)

Lamborghini virtuáltuning lista

Lamborghini a hyts galériában

Lamborghini rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Lamborghini Jarama

Lamborghini Jarama

A nemrég megújult Aventador-ból készítettem aránytologatással egy orrmotoros Lamborghini modellt. A 70es évekbeli elődjétől kapta a Jarama nevet.


Lamborghini LM002

Lamborghini LM002

Nekem ennyi.


Lamborghini Miura

Lamborghini Miura

Nekem ezt sikerült össze ollózni az eredetiből.


Lamborghini Diablo  (2)

Lamborghini Diablo

Nem vagyok egy olyan nagy Lamborghini rajongó, ezért próbáltam picit polgárpukkasztóbbra kreálni. Remélem a rózsaszín szín, és a falazott karosszéria megteszi hatását.


Lamborghini Huracán (3)

Lamborghini Huracán

Most ezt a Huracánt vettem kezelésbe. Kapott új felniket, lökhárító, és küszöbtoldatot, szemöldököt, sárvédő beömlőt, hátsó szárnyat, dekort, stb.


Lamborghini Murcielago (13)

Lamborghini Murcielago

Csao! Alapkép Egy olyan vt-vel jövök ami a régebbi idők jellegzetes dolgait próbálja vissza hozni. Számomra az e féle stílus áll hozzám közel hisz mindig ilyesféle vt-ket szerettem volna csinálni. A hatásvadász! Talán itt az idő hogy végre egy jobb képet is tudok csinálni a sok vt mellett. Tudom hogy hibák mindig lesznek de mindig a képességeimnek megfelelően javítom és fejlődök. A kritikákat próbálom jól fogadni de azért néha egy két jó szó jól esik. Talán egy igazi mérföldkőhöz értem. Szóval ez a Murci úgy érzem hogy az eddigi legjobbam bárki bármit mond!!!! 4K is lesz majd egyszer !!!


Lamborghini Huracan (2)

Lamborghini Huracan

Nekem ennyi. XXXL


Lamborghini Huracán Ferruccio Edition

Lamborghini Huracán

Már régóta akartam ismét VT-zni, de nem engedte az időm. Most egy kicsit lazább időszakban elkezdtem csinálni, de a végén azért így is kapkodnom kellett.


Lamborghini Huracán LP 610-4  (2)

Lamborghini Huracán

Új felni, ültetés, hátsó szárny, kilincsek, feliratok leszedve, fekete dekor, stb. Alapból szép autó, nem kell erre több.


Lamborghini Huracán LP 610-4

Lamborghini Huracán

Nekem ennyi.


Lamborghini Aventador Police

Lamborghini Aventador

Utolsó tuningom ebben az évben. Sok új dolog van amit eddig nem nagyon sikerült összehozni de itt már nagyjából azért látsziik hogy nem kevés az amit belefektettem. Remélem majd tetszik! Alap XXL Boldog új évet!


Lamborghini Asterion

Lamborghini Asterion

Ha minden igaz, ez az első Asterion tuning. Nagyon megtetszett az alap, egy kicsit faragtam rajta. Alap


Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador

Rég volt hogy erre jártam a versenyeket kivéve :D, most egy sima látványképpel jöttem, ki kellett próbálni az új monitort és ez sült ki belőle. Az alapot a Top Gear oldala böngészése közben találtam. Egy sima színcsere és egy spoiler meg egy csipetnyi effekt.


Lamborghini Huracán

Lamborghini Huracán

Nekem ennyi.


Lamborghini Huracán Lp-640-4 Superleggera

Lamborghini Huracán

Nagy Ferraris vagyok, de erre most nevezek. Amikor megláttam a képet, rögtön megfogant bennem, hogy ezt a gépet nem érdemes tuningolni ezért inkább Superleggera verziót építettem belőle.


Lamborghini Huracán Matchbox

Lamborghini Huracán

A 'meccsbokszosítás' részei: csálé kerekek, öntési- és festési hibák, elnagyolt álillesztések, gagyi metálfény, matrica márkajel, matrica index és 'Y'-ok a fényszórón, mély beömlők ledugózása műanyagdarabbal, tükörhiány, fröccsöntött beltér. Kis tárgy miatti kis mélységélesség. Nem tetszett az alapkép, nem tudtam, hogy nyúljak hozzá. Aztán jött ez az ötlet. Még most sem tudom, hogy ez jó-e avagy sem :) Azért feltöltöm, legyen meg a kihívás létszáma.


Lamborghini Huracán LP 610-4 Roadster

Lamborghini Huracán

Itt a Gallardót leváltó Lamborghini Huracán. Egyelőre csak coupe-ként mutatták meg, ebből készítettem egy roadster kivitelt.


Lamborghini Generoso

Lamborghini Generoso

Na, így jobban tetszik... A neve nem maradhatott, nagyon irritál a szó jelentése. Az új név szintén olasz, jelentése többek között nagylelkű, nemesi származású, bőkezű, és a kedvencem a jelentések közül: jóféle.


Lamborghini Aventador Balboni

Lamborghini Aventador

Versenyre készült eredetileg, de nem tudtam befejezni határidőre. Most akadt egy kis szabadidőm a kép foltozgatására és elégedett is vagyok most már a végeredménnyel.


Lamborghini Gallardo vs. 911

Lamborghini Gallardo

Rég jeltkeztem már új VT-vel. A mostani sem kimondotan egy nagy viszatérő-VT, de azért szerintem nem rossz. Pontos elképzelésem nem volt, ez lehet, meg is látszik a képen. Amiről szó van, az egy Lamborghini Gallardo. Átalakítások: fényezés, bodyvinyl, sötétített ablakok és hatsó fényszórók, eltávolított márkajelzések, átalakított hátsó lökháritó és kipufogó.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED