Katalógus - GMC (10 VT)

GMC virtuáltuning lista

GMC a hyts galériában

GMC rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

GMC Denali XT (4)

GMC Denali XT

Szerintem ez szép feladat volt.


GMC Denali XT (3)

GMC Denali XT

Először is kicsit körülnéztem a GMC modellpalettáján. Úgy vettem észre, hogy legtöbbjük, viszonylag egyszerű formájú, de mégis elegáns. Legalábbis szerintem. Ennek megfelelően indultam neki a munkának. Sok apróbb változtatáson esett át a járgány : kerékcsere, tetőemelés, háttércsere-tükröződés, lámpa alakítás elöl-hátul, új kilincsek, falazgatás oldalt és hátul, új rács, a lökhárító alsó részének formálása, rendszám, beltér alakítás és a hátsó szélesítés átszabása egy picit. Igyekeztem egy valósághű autót készíteni, remélem összejött. Megtisztelő lenne néhány komment és pont. :)


GMC Denali XT (2)

GMC Denali XT

Nem volt sok időm meg csinálni ezt a vasat, ezért választottam ez a stílust. Letisztult, elegáns autót akartam, és szerintem sikerült.


GMC Monster

GMC Monster

Nem nagyon értem, mi is a használati értelme egy pickup-nak. Szerintem ezt a tulajdonságukat, ezek a tipusú autók elveszítik, mire az USÁ-ból elérnek hozzánk :) Gondoltam egyet, és számomra érdekesebb, használhatóbb formát próbáltam kreálni. A 3-ajtós sportos feelinget és egy Q7 közeli formát próbáltam vegyíteni az eredeti GMC pickup koncepcióautóval!


GMC Denali XT Coupe

GMC Denali XT

Megpróbáltam valamiféle lebutított izomautót csinálni ebből a valamiből.


GMC Denali XT

GMC Denali

GMC. Amerikai, nagy, szép doboz. Mivel a nagy autókat szeretem, érthető, hogy mért kezdtem el, olyan nagy lelkesedéssel az átalakítómunkát. Egy szolid, de mégis brutális "izomköteg" volt a cél. Nem annyira a cicázásra hajtottam, remélhetőleg látszik is a gépen. A hangulat sem volt a legutolsó helyen. Összességében a gyári "amerikai, nagy, szép doboz" átalakúlt egy SUV izomautóvá.


GMC Sprint

GMC Sprint

Az El Camino pályázatra akartam, de nem széria, ezért csak úgy beküldöm. Ez volt az eredeti .


GMC Saccmade

GMC Saccmade

Ez az első VT-m, így nem változtattam olyan sok dolgot rajta. Amit viszont igen: egy kis tető levágás, motorháztető morcosítás, lökhárító - sajna a szín nem tökéletes, rendszámtábla és index eltüntetve. Tömören ennyi :D Itt az eredeti kép is.


GMC Graphyte C

GMC Graphyte

Megtetszett ez az autó, és jól alakíthatónak tűnt. Megpróbáltam kupésítani (erre mentem rá leginkább). Ami még változott: lámpa, színezés, lejjebb engedtem és összébb nyomtam.


GMC Canyon

GMC Canyon

Egy GMC-t tuningoltam: festés, lámpa, légbeömlő, ültetés, felni...


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED