Katalógus - GAZ (13 VT)

GAZ virtuáltuning lista

GAZ rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

GAZ 4412

GAZ 4412

Az orosz elnöknek új limuzinra lenne szüksége, ehhez írtak ki nemrég egy tendert. Fő esélyes lehet a Marussia, a ZIL, és a GAZ. Én az utóbbit választottam, az alapja egy Cadillac volt. Itt egy kis leírás róla.


GAZ Pobeda  (2)

GAZ Pobeda

Kezdő-próbálkozóként ezzel neveznék. :) Tudok a versenyre menni, nagyon szeretném a jegyeket! :)


GAZ Pobeda Peaches+Cream

GAZ Pobeda

Új színkombinációban a bogárhátú orosz romboló. Történt: barna rész átfújása, tisztítás, felnik (Alfa Montreal), GAZ embléma előre, lökhárítóbabák faragása, hűtőrács plecsnijeinek eltüntetése, komoly mértékű ültetés.


GAZ Pobeda

GAZ Pobeda

Ez az autó szörnyű idők jelképe volt.


GAZ P-adobe

GAZ P-adobe

Gondoltam a hotrod stílus jól állna neki, így tetőchop, földig ültetés nem volt kérdés, majd matt fekete szín. De úgy túl semmit mondó volt az egész, végül találtam egy inspiráló képet, ami alapján a dekort készítettem, kicsit rozsdásítottam. Ekkor tűnt fel hogy kicsit talán elmentem a rat stílus felé, amihez nem igazán értek, de megpróbáltam, hátha. Remélem tetszik.


GAZ 24

GAZ 24

Klasszikus autó a Szovjetunióból: GAZ 24. From Russia with Love.


GAZ Siber

GAZ Siber

Sokat gondolkodtam ezen a kocsin. Nekem valahogy túl keleti volt ezért próbáltam nyugatiasra formálni. Változásokat nem írok, hisz szerintem elég jól láthatók a különbségek. Nem egy versenyautót akartam csinálni, csak egy "kis ráncfelvarrást". Hát így sikerült, tudom hogy nem a legjobban!


GAZ Siber Sapee

GAZ Siber

Életem élső kihívása a hvtm-en. Igazából nem tetszett az alap, de önbizalom, na és persze egy jó donor kellett hozzá hogy nekiálljak. És íme itt van. Ami változott: lökös, felni, háttér, hűtőrács, és egy kicsi rajz. Igazából egy koncepcióautót akartam belőle kihozni, nem egy aszfaltbetyárt, ezért is kevés a változás. Hát ez lett belőle. :)


GAZ M25

GAZ M25

Még régebben olvastam egy cikket amiben azt írják, hogy a Gaz felvásárolja a Chrysler Sebring gyártósorait. Elkészítettem a cikk alapján az új Volga M25-öst. Eredeti.


GAZ-Mercedes M21

GAZ-Mercedes M21

Újra itt vagyok egy VT-vel, nem egy egetverő nagy átalakitással, csak egy szolidabb kis átformálással, amit még egy ilyen öreg autó elvisel. :) Ahogy megláttam, egyből megtetszett,majd jött az ötlet, hogy ötvözzem egy Mercedesszel. Ez abbol állt, hogy megkapta a sárvédöiveket, kerékkel mindennel. A donor egy 180SL volt, ennek a háterrére került a Volga. Ott kicsit hozzá lett igazitva ez-az. Új belsőt is kapott. Ennyi. :) Az eredeti, és a donor.


GAZ 24 Limo

GAZ 24

A szeptemberben bemutatkozott Fatam még egy variációt dolgozott ki az öreg Volgára. A hosszított tengelytávú limuzin talán még IRL is létezhet, ehhez hasonló formában.


GAZ 24 Cabrio

GAZ 24

Ha létezik olyan, hogy orosz beach-feeling, akkor az elképzelhetetlen egy ilyen Volga Cabrió nélkül.


GAZ 24 Coupe

GAZ 24

"Úgy gondoltam, hogy az oldalon található autócsodák közé becsempészek egy kis retró érzést. Ezért esett a választásom egy letünt éra 'céges autójára' a Gaz 24-esre. Az autón 6 apró változtatást eszközöltem (a bevált recept szerint) így alakult ki a végeredmény, amellyel akár élőben is végighömpölyögnék az utakon.

Fatam"

Köszönjük a veteránt és a kimerítő leírást.

Hammer


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED