Katalógus - Dacia (31 VT)

Dacia virtuáltuning lista

Dacia a hyts galériában

Dacia rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Dacia Coupe

Dacia Coupe

Legutóbb Dacia Coupe-t terveztem. A képek elég sikeresek lettek, eddig több mint 25 cikk szültett róla külföldi oldalakon. Hazai fronton eddig az autónavigátor.hu , autoblog.hu és a player.hu honlapokon olvashattok róla.


Dacia Logan Gordini

Dacia Logan

Régi tervem volt már egy Dacia Gordini változatát elkészíteni. A Logan jelenlegi karaktere ideális alap volt.


Dacia Joker

Dacia Joker

A Dacia másfél évig még biztos nem újítja a kínálatát, de 2014-ben várható a legújabb modelljük, egy városi kisautó. Fő ellenfele lehet a Chevy Spark, Hyundai i30, és a Skoda Citigo.


Dacia Duster Pickup

Dacia Duster Pickup

A Dacia nagy erőkkel bővíti a modellkínálatát. Következő modelljük a Duster Pickup változata lehet, amellyel megpróbálnak majd betörni az ázsiai piacokra. A platós Dacia 2014-ben mutatkozhat be.


Dacia Logan  (2)

Dacia Logan

Ave! Ez lenne az én Dácsiám. Nekem szebbnek hat a frissített modell, mint az első, de még mindig nem volt az igazi, ezért muszáj volt totálisan elmaszkírozni. Így máris jobb... További adalékanyagokkal cicásítottam, áthelyeztem, és ready 4 challenge! :)


Dacia New Logan

Dacia Logan

A Dacia a Renault égisze alatt sok fejlődésen ment át és megy folyamatosan. Ennek az eredménynek első nagy sikere a Logan volt. Én az új Logant megalkottam, megtartva az előző minden főbb vonásait. Megújult orr és hátsó kialakításnak köszönhetően komolyabb lett, magasabb kategóriákat idéz (itt a Renault Latitude-re gondolok). Fogyasszátok sok szeretettel.


Dacia Logan WTCC 2010

Dacia Logan

Már régóta terveztem, hogy csinálok egy Daciát, illetve egy WTCC-s autó is tervben volt már. Valamelyik nap találtam egy jó donort, hozzá jó alapot , aztán nem volt megállás, míg kész nem lett. Szívesen látnék egy ilyet a mezőnyben. És ti?


Dacia 1310

Dacia 1310

Főként C+P (egy Lex(?)-ről, így a formák és méretek nem mindenhol passolnak) de az autó minden része újrajzolt, átrajzolt, vagy rajzolt. Kommenteljétek, pls! Ez egy gyors VT volt 6-7 óra alatt készült el.
It's mostly c/p (it's c/p from a lex, so the sizes and forms doesn't fit) but every part from this car it's rebrushed, overbrushed or brushed. Pls. feel free to comment a lot as I like it. This is a quicky btw done in 6 hours I think or 7.


Dacia Logan XCV

Dacia Logan

Itt a román gyár legújabb remeke, egy vérbeli hétszemélyes szabadidőautó, kispénzűeknek. Az alap az új Logan MCV volt, amihez a Mercedes, a BMW és az Audi is adott kölcsön egy-két alkatrészt. Biztosan vannak bene finomítanivalók, de inkább az összképre mentem rá ismét.


Dacia Logan Coupe Cabriolet

Dacia Logan

Első VT-m! Bírom a Logant, szerintem sokkal több lehetőség rejlik benne, mint amennyit a Renault kihasznál. Az egész kabriósításnak csak azért álltam neki, mert kiváncsi voltam, hogy hogyan nézne ki tető nélkül a Logan, aztán ha már megcsináltam, akkor gondoltam beküldöm, hátha felkerül a honlapra. Az üléseket és az utastér hátsó kiképzését a Megane-tól nyúltam, de talán cégen belül nem lesz sértődés belőle. Egy gyakorlott tuner biztosan jobban megcsinálta volna, de igazából csak az összhatásra mentem rá...


Dacia Logan with Lexani

Dacia Logan

Sajnálom, hogy az első művem nem jutott be, de nem kesergek. Most egy Dacia Loganra esett a választásom. Felni, bodykit, ültetés, karbon.


Dacia Logan Streetracing

Dacia Logan

Kezdő vagyok, véleményeket, kritikát szivesen fogadok. Tuning: első lökhárító, hűtőmaszk, motorháztető, a kaszni ültetése, sárvédő-szélesités, küszöbspoiler, hátsó spoiler, felni, tükör, az ablak üveg sötétitése, a hátsó ajtó kilincs, az ablakmosó fúvóka és az antenna eltüntetése.


Dacia 1310 RS

Dacia 1310

Szeretek régi vasakkal foglalkozni. Főleg olyanokkal, amilyeneket soha nem lehet olyan vagy hasonló állapotban, kivitelben látni, amilyenben elképzeltem, bár teljesen megvalósítható lenne. A külső rally, youngtimer és kevés cult elemet ötvöz. Bele lehet kötni, de minden tudatosan készült így rajta, a felemás felniktől kezdve a nem nyitható hátsó ajtókon keresztül. Itt egy nagyobb felbontás, itt pedig az eredeti. :)


Dacia Logan (4)

Dacia Logan

Hát! Mit is mondjak? Ez az első feltöltött képem, de nem az első művem. A nyár alatt tanultam meg PS-t használni, és szerintem már elég jól megy. A kocsival kapcsolatban: felnicsere, ablaksötétítés, ködlámpa eltüntetése, ültetés, rácsok, Dacia jel eltüntetése, új rendszám ( J ). Hát nagyjából ennyi. Kérem az észrevételeket!


Dacia GT V8

Dacia GT

Egy sportos, elegáns túraautó a Daciától. Az alap egy Caddy STS volt. Ez megkapta a Loganra jellemző dizájnelemeket, laposodott a teteje, leült, elhagyott néhány ajtót, a motorháztető domborodott a kompresszoros V8-tól, és a nyomtáv nőtt. A gyári Dacia felni feláras extra ;-) . A későbbiekben talán készül egy tuningolt verzió is.


Dacia Logan (3)

Dacia Logan

Úgy gondoltam, kicsit fel kéne dobni szegény járgányt. Csak a szokott dolgokat raktam rá (szedtem le), ja meg persze a festést. Szerintem egy gyári tuning változatnak lazán elmenne :)


Dacia Logan Sport

Dacia Logan

Ez az első képem, amelyiket beküldtem. Kapott új küszöböt, lámpákat, visszapillantót. A többi szerintem jól látszik.


Dacia Logan WTCC

Dacia Logan

Ezen a képen egy kis WTCC hangulatot akartam a Daciának.


Dacia Logan Tridor

Dacia Logan

Második alkotásom a Dacia Logan 2-ajtós koncepciója. Kicsit leült, elölről pedig eltűnt a hatalmas ott éktelenedő Dacia logo... Így már nem is annyira Dacia.


Dacia Logan Tuning

Dacia Logan

Alanyom a Dacia új "üdvöskéje" lett. Probáltam úgy megcsinálni, hogy igazinak nézzen ki, de szóljatok ha nem megfelelő. A változtatásokról: a színe sötétebb és barnásabb volt, csináltam morcosítást, sötétített ablakokat kapott, eltüntettem a kilincseket és azt a csúnya nagy emblémát. Végül megspékeltem egy Eneki felnivel.


bigyók

fórum

CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED