Katalógus - Buick (30 VT)

Buick virtuáltuning lista

Buick a hyts galériában

Buick rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Buick Cascada (2)

Buick Cascada

Itt egy régebről tuningolt autóm. Azért választottam ezt az autót, mert nagyon megtetszettek a vonalai es a kinézete. Varom a velemenyeiteket! Alap kép


Buick Avista Concept 2K16

Buick Avista

Finom kis gép a Buick új tanulmányautója, apróbb módosításokkal gondoltam tovább. Semmi extra, de ez az autó nem is erről szól.


Buick Avista Concept Gt

Buick Avista

Nekem ennyi jött össze. A múlhéten bemutatott GT tanulmányautó adott ihletet.


Buick Avista

Buick Avista

Én valahogy így képzelem a széria változatot. Jobb minőségben.


Buick Cascada

Buick Cascada

Lett egy kis szabadidőm, és az alapkép is beindította a képzelőerőmet. Elég gyors munka volt, összeadva kb. egy délután alatt megvolt. Eredeti. 1920*1080.


Buick Riviera

Buick Riviera

Rég tervben volt egy boat tail megformálása, picit más háttérre álmodtam meg akkor, de úgy érzem ezen is megállja a helyét a kocsi :) Eredeti


Buick LaCrosse  (3)

Buick LaCrosse

Rég jelentkeztem VT-vel igy most ennek az OVTV_nek neki estem.Szerintem ennyi idő alatt nem lett rossz bár már kicsit berozsdásodtam.


Buick LaCrosse (2)

Buick LaCrosse

A kihívásos verzióhoz képest a hűtőmaszk formája változott és a kerekek sötétebbek lettek. Az első fényszóró felkapcsolásom, remélem jól sikerült.


Buick LaCrosse Tobbaco

Buick LaCrosse

Próbáltam kihasználni a 3 órát. Szolid, realisztikus tuning volt a cél. Köszönöm a pontokat.


Buick LaCrosse  (2)

Buick LaCrosse

Megtetszett az OVTV és neki álltam. Ez már egy javított verzió ebben össz-vissz kb. 5 óra van benne.


Buick GS 455

Buick GS

Ennek a kocsinak az elkészitése messze a legtovább tartott. Ismét egy FMC-vel készültem. Most sokkal több donort használtam, és nagyon sokat kellett rajzolnom is. Egy alapkép, és hogy elhigyjétek egy WIP képet is mutatok.


Buick Electra 225 (2)

Buick Electra

Ismét egy álmatlan éjszaka. Gondoltam, megcsinálom hátulról is a kocsit. A változások ugyanazok. Eredeti. XXL


Buick Electra 225

Buick Electra

Egyik éjszaka nem tudtam aludni, gondoltam csinálok valamit. Ez lett a végeredménye a nemalvásnak. :D Kb. 4-5 óra folyamatos munka volt. A változások remélem láthatók, de azért itt az eredeti kép is. XXL


Buick LaCrosse

Buick LaCrosse

Kb. két perccel maradhattam le a beküldési határidőtől. Máskor jobban fogok igyekezni, de sajnos csak fél órával a kezdés után tudtam nekiállni.


Buick Hotroad

Buick Hotroad

Találtam egy igazi szépseget 1953-ból. Hát persze,hogy megkapta az ültetést, a színt, a felniket, hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi mai hot rod.


Buick Roadmaster Sedan

Buick Roadmaster

Gyakorlatilag ez a kihívás Buick Sedan képe nagyon apró hibajavítgatásokkal. Nekem azonnal adta a kocsi kialakítása a szedánosítást és a dupla lámpával felszerelést. Azt gondoltam nyüzsögni fog a hasonló alkotás, de mégsem volt egy sem. Talán ez volt a szerencsém. És végül Hammer közreműködésével megláthattuk a valódi változatot is.


Buick Roadmaster (2)

Buick Roadmaster

Profi vagyok, vagy sem, engem megragadott. Nem tudom, mennyire állja meg a helyét, de a felni nem üt el szinben, hanem direkt ilyenre csináltam.


Buick Roadmaster

Buick Roadmaster

A RedWood műhely legújabb munkája ez az '55-ös veterán. A korhű tuning mellett a napjainkbeli cuccokból is kapott néhányat: intercoolert és Holden lámpákat.


Buick BlackHawk Hardtop

Buick BlackHawk

Az eredetit sajnos elvesztettem, de egyébként ez egy 2001-es cabrio koncepciója volt a Buick-nak. Nem volt küszöb,első lámpák oldteimeresebbek voltak, megnövletem a lökösöket,meg ugye kapott tetőt. Szerintem így akár szériára is mehetne.


Buick Centieme Sport

Buick Centieme

Csak a szokásos dolgokat kapta meg: ültetés, fóliázás, egy kis morc + egy nagy airbrush.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED