Katalógus - Bentley (58 VT)

Bentley virtuáltuning lista

Bentley a hyts galériában

Bentley rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Idejét nem tudom már mikor készítettem képet. Nagyon nagyon piszkálta a fejemet, hogy tuningolni kéne. Próbálgattam sok alapot, egy se jött be, nem is volt rá időm sem. Az élet mindig közbe szólt. Na de most! Megtetszett az alap, láttam benne fantáziát, nem szeretnék leállni a vt-vel, de egyéb okok miatt a tempó igen csak lassú lesz. Igyekszem nem eltűnni! Fogadjátok szeretettel! Alap


Bentley Bentayga PickUp

Bentley Bentayga

Nem terveztem idén melóhelyen VTzni, de ma órákat kellett várnom egy engedély miatt, nem tudtam dolgozni így elfoglaltam magam. Donornak mentettem le az új Bentaygat, gondoltam fantomozok egyet. Nekem tetszik a végeredmény. Nektek?


Bentley EXP10 Speed6 Convertible

Bentley EXP10

A Genfi Autószalonon mutatta be legfrissebb tanulmányautóját a Bentley. Teljesítményadatok még nincsenek, viszont az új modell vélhetően a következő generációs Continental GT előfutára, ebből készítettem egy nyitott változatot. A hátulnézetét itt láthatjátok!


Bentley Mulsanne Speed Convertible

Bentley Mulsanne

A Párizsi autószalonon mutatta be a Bentley a legújabb zászlóshajóját, a Mulsanne Speed-et. Ebből készítettem egy cabriot, bár nem valószínű, hogy valaha készül belőle egy ilyen változat.


Bentley Mark Two

Bentley Mark Two

Áprilisban leplezik le az új Bentley modellt, amelyet csak kiváltságos Bentley tulajdonosok vásárolhatnak majd meg feleségüknek. Az autóba egy pici turbómotor kerül, amely könnyedén repíti a 900kg-os városi minit.


Bentley Continental GT (4)

Bentley Continental GT

Egy újabb kép, amit már nagyon régen elkezdtem és csak most fejeztem be. A kocsi rajz, bár felhasználtam az eredeti tükröződéseket is, amiket kiegészítettem. Próbálom újra elkapni a fonalat képszerkesztés terén, ez még amolyan visszarázódó munka. Eredeti. 1920*1080.


Bentley Continental T 2013

Bentley Continental T 2013

Itt az új Bentley Continental T. A jelenlegi Mulsanne -ból lett átalakítva.


Bentley Concept

Bentley Concept

Az alapot vágtam össze majd egy kicsit belerajzoltam.


Bentley Royale

Bentley Royale

A Subaru fantom után újabbal jelentkezem. Totalcar-on láttam, hogy a Bentley SUV-t akar építeni, ezt próbáltam megvalósítani. Alap XL


Bentley Continental GTSS 2012

Bentley Continental

Mindig is szerettem a Bentley-nek ezt a típusát. Most hogy megjelent az új, gondoltam elkészítem a SuperSport változatát. A változások ugyanazok, mint a típus korábbi változatánál. Valóságban talán kicsit költséges megoldás lenne a lökhárító kialakítása, mert az egész oldalfalat ki kellene cserélni, de ez ugye csak egy VT. A beltér is változott narancsra (pirosról), szerintem jobban néz ki. Legközelebb nem tudom mikor jelentkezek új VT-vel, de tervben van egy custom változat ebből a típusból.


Bentley Continental GT 2013

Bentley Continental

Ilyesmi képeket nem nagyon szoktam ide beküldeni, de most megteszem, mert szerintem megüti a szintet. Most nem annyira a kocsira fektettem a hangsúlyt, inkább valami látványos képet akartam rajzolni. Ezért nem különbözik sokban a jelenlegi Contitól, de azért új lett az orra, meg kicsit Flying Spur-szerű lett az oldala. Lényegében rajz az egész, bár a felniket és a rácsot inkább nem kockáztattam meg. Nem lett egy realisztikus VT, de nem is akar annak látszani. Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá, sokat gondolkodtam, hogy beküldjem-e, de remélem jól döntöttem.


Bentley Continental GT Race Car

Bentley Continental

Kis gyakorlásnak szántam a gépet, ilyen lett. Alapgép.


Bentley Mansory GT 63 Chrome Edition

Bentley GT

Én fényképeztem a Roosevelt-téren. Olyan szépek voltak rajta a tükröződések, hogy úgy gondoltam megcsinálom krómnak. Ezen kívül még sötétítettem a felnit is, hogy legyen még valami változtatás rajta. Mondjuk nekem megfelelt volna a gyári felnivel is. :)


Bentley Shooting Brake

Bentley Shooting Brake

Ötlet nélkül maradtam, ezért ellátogattam egy blogba ahol hasznos ötletek vártak. Kiválasztottam ezt, és reméltem, hogy hasonlóra gondolt Hammer. Az alapot pedig itt találjátok. Egyszerű munka volt, másfél óra alatt össze dobtam!


Bentley Continental Supersmall

Bentley Continental

Olvastam Hammer ötletét a blogon, de én egy extra kicsi Continentalt készítettem.


Bentley Mulsanne

Bentley Mulsanne

Sajnos nem tetszett, az új Bentley úgyhogy megpróbáltam szebbre csinálni. Változtattam a fényszórók méretét és elrendezését, át helyeztem a hátsó ajtó kilincsét, így RR-os lett egy kicsit. Az autó tetejét összenyomtam egy kicsit és az alsó légbeömlőket sötétítettem.


Bentley Arnage 2007

Bentley Arnage

One my favourite chops. Original.


Bentley Continental GT ASI

Bentley Continental GT

Semmi extra, bejött az alap, új háttérre helyeztem, felkapcsoltam a lámpát, tükröződéseket raktam rá. Tulajdonképpen nem nagy szám, de szerintem az összkép jó lett Alap XXL


Bentley Arnage Cabrio

Bentley Arnage

Friss vagyok még a VT világában, ez a második autóm. Szerény alakítások vannak rajta, de azt hiszem, hogy ennek az autónak elég.


Bentley Continental GT (3)

Bentley Continental GT

Sajnos időhiány miatt, csak 4,5 órát tudtam vele foglalkozni. Én szerintem amit tudtam, azt beleadtam. Hogy tetszik?


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED