Katalógus - Aston Martin (70 VT)

Aston Martin virtuáltuning lista

Aston Martin a hyts galériában

Aston Martin rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Aston Martin DB10 Volante

Aston Martin DB10

A nemrég bemutatott DB 10 felüdülést hoz az Aston Martin kínálatában, már ami a formákat illeti. Későbbiekben jöhet majd a coupe mellé egy nyitott tetős kivitel is.


Aston Martin Rapide S

Aston Martin Rapide

Az utóbbi két hónapban alig volt időm vt-zésre. Az egész augusztusomat elvitte a nyári munka, aztán egy hét elment, hogy a pénzen vegyek egy új tv-t, a múlt héten pedig a laptopom monitora tört össze úgyhogy az is elvitt egy csomó időt (úgyhogy most a tv a monitorom). Szerdára sikerült egyenesbe hozni mindent, akkor jutott eszembe, hogy az Aston Rapidra ráférne egy facelift, így hát vissztatérő vt-nek összerakam. Alap1 Alap2


Aston Martin Vanquish Volante 300

Aston Martin Vanquish

Még valamikor 2007 áprilisában jelent meg itt az első VT-m, egy pályázatos Kia Cee'd . Azóta már eltelt jó pár év, és elkérkeztem a 300.-ik beküldött képemhez. Ezt az autót egyébként az Autemo versenyére készítettem, ahol 1. helyezett lettem. Sok mindent nem tudok róla írni, de van alapkép , WIP , és HQ is. Folyt. köv .


Aston Martin Vanquish Volante

Aston Martin Vanquish

Már régen készítettem még az egyik kihívásra. Gondoltam, hogy Vanquishből még nem készült nyitott verzió szóval íme. Ezenkívül felnicsere és színváltoztatás történt. Az alap már elvileg ismerős de azért linkelem.


Aston Martin Vigorous

Aston Martin Vigorous

A cél az volt, hogy kicsit tovább lépjek annál, mint ameddig az Aston Martin formatervezői merészkednek, persze anélkül, hogy akkorát kockáztatnék, mint ők, ha bevállalnák, hogy ennyire eltérnek a szokásostól. Ennél bátrabban változtatni viszont még én sem akartam, azért az Aston Martin, legyen Aston Martin. A névválasztásnál azzal törődtem, hogy V-vel kezdődjön, mint általában az AM-ok nevei, és legyen pozitív értelmű a jelentése.


Aston Martin Vanquish   (3)

Aston Martin Vanquish

Nem sok ihletem volt ehhez a kocsihoz kb 6 szór álltam neki mire sikerült valamit kihozni belőle alap xl


Aston Martin Vanquish Vanish

Aston Martin Vanquish


Aston Martin Vanquish   (2)

Aston Martin Vanquish

Már egy ideje fel akartam használni ezt a nedves utas hátteret, ez az Aston pont jó szögben állt ehhez. A kocsin minimálisak a változások, inkább az összképre hajtottam rá.


Aston Martin Virage Volante

Aston Martin Virage

Astont még soha sem tuningoltam, ezért pont jól jött egy párbaj a vtart-on, ahol Dacim12 volt az ellenfél. Az alapautó szürke színe elég egyhangú volt, ezért vadabb narancs árnyalatot választottam neki. Az autó cp, és rajzolt elemekből áll. Alap , és XXL


Aston Martin DBS Infa Red

Aston Martin DBS

Elkészült első említésre méltó VT-m. Felni és háttér csere, kicsi szenet is kapott, és hogy ne melegedjen túl a kicsike, kapott pár beömlőt is. :) Természetesen szívesen fogadok mindenféle kritikát. :) Alap.


Range Rover Evoque SC

Range Rover Evoque

SC, mint Sport Coupé. Merész húzás lenne Land Roveréktől egy Aston Martin arányokkal megáldott verda. Én most bizony megálmodtam. Évszakhoz hű környezettel.


Aston Martin DB9 (4)

Aston Martin DB9

A great concept into a car with some exterior modifications. I hope you enjoy the final progecto.


Aston Martin DBS

Aston Martin DBS

Ezen a kocsin tanulmányoztam pár dolgot, gondoltam, beküldöm megmutatom nektek is. Adok egy XL-t és egy alapot is.


Aston Martin Rapide Angel

Aston Martin Rapide

Hmmmmmmm what i say... Aggressive angel with British potential, that's my Aston Martin Rapide!


Aston Martin Rapide SW

Aston Martin Rapide

A Rapide megjelenésével nekem az Aston Martin kínálatából már csak egy sportkombi hiányzott. Hogy ne legyen túl kevés a pixeltologatás, kapott egy Top Gear címlapot is


Aston Martin Vanquish S (6)

Aston Martin Vanquish

Hát, elég húzós volt. Először belekezdtem ebbe a csodajárgányba. De teljesen más szemszögből. Mire végeztem volna vele, rá kellett jönnöm, hogy a kihiváson szabálytalanságot követtem volna el vele. Így a kihivás vége előtti napon, újra nekiláttam. Megpróbáltam az ízlésficamomat simogatni, hátha kipotyan belőle valami ötlet. Hát, ez lett belőle.


Aston Martin Vanquish S D1 Race Car

Aston Martin Vanquish

Nem nagyon volt rá időm, de megpróbáltam a hat órából kihozni a maximumot.


Aston Martin Vanquish S (5)

Aston Martin Vanquish

Először elég nehéznek tűnt és nem nagyon tudtam mit is kezdjek vele, majd ahogy alakítottam egyre jobban megtetszett. Végül ilyen lett.


Aston Martin Vanquish S (4)

Aston Martin Vanquish

Szép alapot kaptunk, próbáltam szolidan alakítgatni, inkább a hangulatra törekedtem.


Aston Martin Vanquish S (3)

Aston Martin Vanquish

Nem akartam túlcicázni ezt a szépséget,de azért csak kapott új lököst és küszöböt, no és persze szép nagy kerekeket. Aztán átparkoltunk a komor esős angol tájról egy tengerparti villába, és máris hangulatosabb lett a kép. Szerintetek?


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED