Katalógus - Acura (91 VT)

Acura virtuáltuning lista

Acura a hyts galériában

Acura rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Acura NSX-T  (2)

Acura NSX-T

Sok ötlettel álltam neki ennek a kocsinak, de aztán idő és tudás hiányában csak ennyit sikerült megvalósítanom.


Acura NSX-T

Acura NSX-T

Nekem ennyi.


Acura NSX 2015

Acura NSX

Sok sok fantomkép után jutott egy kis idő tuningolásra is, végül ezt hoztam ki az új NSX-ből. Van alapkép , és XXL is. Lehetne még vele szöszölni picit, de beleuntam...


Acura RSX (17)

Acura RSX

Ovtv-re készült volna a szomszédba, de a nagy szelek elfújták az internetet és nem sikerült beküldeni. Így viszont még szántam rá kis időt, hogy összejöjjön ez a beteges ültetéses terpesztéses dolog. Eredeti.


Acura NSX (2)

Acura NSX

Elég rég óta csinálgatom ezt a gépet, gyakorlásnak indult, de aztán komolyabban belemélyültem, és ez lett belőle. Ami változott az mind rajzolt. Sajnos a minőséget le kellett vennem, és a képarány miatt ilyen vastagok a fekete csíkok, az XL-t nézzétek! ;)


Acura RSX (16)

Acura RSX

Termékeny időszakom van most, mert hamarosan megszűnik a lehetőségem eme csodás tevékenység űzésére. Ez az autó engem a ps2-es időszakom alatt fogott meg, amikor az nfsu1-et verettem végig kb. 9-szer egy RSX-el. Micsoda hangok jönnek egy ilyen Hondából?! [ [:D] ] Kicsit a hangulatra is gyúrtam. HQ, alap.


Acura Gang

Acura Gang

A jvt versenyére készült, ahol még nem tudom hanyadik lettem, de reményeim szerint az első 3-ban benne leszek. BMW M6-osról vannak a cuccok, próbáltam az izléses tuningra hajtani mintsem a mennyiségre. A kép lehet, kontraszros lett de nekem így tetszik. ui: Ha valakinek van építői kritikája, ne tartsa magában!


Acura Integra (2)

Acura Integra

Második beküldött képem ez az Integra. Az autó full rajz. A változásokat nem írom le, inkább itt egy GIF.


Acura NSX Tuning 2007

Acura NSX

Kedvem se sok volt, és a szöge is elég furcsa, így hát ennyi változtatás után kifogytam az ötletekből... :/


Acura NSX Yellow Fever

Acura NSX

Amikor megláttam az alapképet, hozzá sem akartam kezdeni. A felni nem tetszett, ezért mégis nekiestem. A szín- és háttércsere ötletét elvetettem, (pedig lett volna idő rá) mert nagyon bejön az autó és a háttér összhangja.


Acura RSX (15)

Acura RSX

Itt úgyszintén rajzoltak a felnik, mint a másik képemnél. A rendszám eredeti, a kipuf c/p. Az ablaktörlő eltüntetése nem volt nehéz feladat, de jól mutat hogy nincs ott. Eredeti.


Acura RSX (14)

Acura RSX

Ezzel a képpel azt hiszem, több munkám volt. Sok benne a rajz, ezalatt értem a az egész bodykittet, a felniket és a morcot. A karbon és az IC c/p.


Acura NSX

Acura NSX

Kb. öt másodperc, ennyin múlt az OVTV-m, és talán a pakli is. :) XXL.


Acura RSX (13)

Acura RSX

Ezzel az RSX-szel szeretnék nevezni a pályázatra. Sok minden változott, nagyrészt rajzolt, kivéve az intercooler és a kipuf. Nem akartam telematricázni az egészett, szerintem egy japó gépnek is elegendő a karbon, lökös, küszöb, morc, és persze egy jó felni, amit jelen esteben én rajzoltam. Az elöl-oldal nézet alapját itt, míg a hátul-oldal nézetét itt találjátok.


Acura RSX Street Tuning

Acura RSX

Megtetszett ez a kép, így neki is láttam csinosítgatni. A vt készítésekor inkább a realisztikusságra és a stílusosságra, mintsem a "fulltuningra" törekedtem. A kocsi le lett ültetve, a sárvédők is kiszélesedtek, kapott egy beömlőt az oldalára stb. Szerintem ilyen vt-k is kellenek a sok "tuningcsoda" közé a hvtm-en.


Acura TSX Coupe (2)

Acura TSX

Kisebb-nagyobb simítgatások után végre elkészült legújabb VT-m, egy Acura-TSX . Ami változott : ültetés, kupésítás, szélesítés, rács, beömlő, karbon, spolier.


Acura TL Tuning

Acura TL

Ezt a VT-t nemrég csináltam, kb olyan 4-5 óra alatt. Az elején nem volt sok ötletem, de a végén már sok mindent csináltam. Most először tettem felfele nyíló ajtókat kocsira, de szerintem nem lett rossz. Én a letisztult kocsikat szoktam csinálni, de ez kicsit vad, mint letisztult.Kommenteket kérek rá. :)


Acura NSX Drifter

Acura NSX

Hosszú kihagyás után újra itt vagyok. Kicsit kiestem már a formából, ezért vannak benne még hibák. Itt egy alap. Várom a véleményeiteket!


Acura Manchester

Acura Manchester

Ez az első VT-m. Szeretnék köszönetet mondani segítőimnek:@dy-nak és Kolee-nak. A változások a következők: karbon, festés, matrica, maszk, ültetés, lámpák és a felni. Várom az építő jellegű kommenteket, amelyek segítségével egy nap én is nagy VT-s lehetek.


Acura TL Drift by 551

Acura TL

Amikor készitettem az autót, többen mondták hogy elsőkerékhajtású autó driftel? - semmi se lehetelen... Az autóról annyit, hogy akartam valami újat alkotni, nem sok Acura TL van HVTMen, bővítem 1-el a listát:) Eredeti.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED