Katalógus - Daihatsu (30 VT)

Daihatsu virtuáltuning lista

Daihatsu a hyts galériában

Daihatsu rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Daihatsu Kopen (2014)

Daihatsu Kopen

Az első generáció Daihatsu Copen meglehetősen sikeres volt, tavaly viszont megszüntették a gyártását. A következő generáció jövőre mutatkozhat be, formailag a Tokyo Motor Show-n bemutatkozó Kopen RMZ Concept -re hasonlít majd erőteljesen. A képen már egy rendszámos, bal kormányos, széria érett példányt láthatunk.


Daihatsu Sirion Red

Daihatsu Sirion

Ezt még valamikor márciusban kezdtem el, de valahogy nem állt össze a kép, így hát félretettem. Valamelyik nap unalmamban találtam rá, és be is fejezetem. A szokásos szinosításokat ez is megkapta. Az eredetit meg itt találjátok!


Daihatsu HVS Orange Thunder

Daihatsu HVS

Elég sok munkám van benne eddig összesen 15-20 óra, de sajnos kevés volt az idő a végére, és a tükröződések csak sebtében odacsapottak lettek.


Daihatsu HVS  (2)

Daihatsu HVS

Na, ez sem lesz egy népautó.


Daihatsu HVS

Daihatsu HVS

Elkészült az én Daihatsum is két nap alatt. Az elején nem tudtam nekikezdeni, de a végén sikerült, elég kevés maradt meg az eredeteiből sajnos.


Daihatsu Esse LB DUB

Daihatsu Esse

Nekem tetszik, de kiváncsian várom a ti véleményeteket.


Daihatsu Esse DragCar

Daihatsu Esse

VT-n a legtöbb dolgot én rajzoltam (szegecsek az ablakon, lökhárító, köszöb, láng a kipufogóbol stb...). Mindig is szerettem volna egy gyorsulás téma köré épített autót csinálni, ez az első olyan, ami igazából sikerült is szerintem. Eleinte gyakorlásnak szántam ezt a képet, de aztán csak elkapott a gépszíj. Jó sok véleményt kérnék, ha lehet, hogy mik a hibáim, és hogy minnél hamarabb kijavíthassam őket. Szép napot.


Daihatsu Esse (4)

Daihatsu Esse

Megláttam ezt az autót a kihivásoknál, és annyira csúnya volt szegény, hogy muszáj volt megcsinálnom. Szerintem így barátibb!


Daihatsu Esse (3)

Daihatsu Esse

Ez a kihivásos Esse kezdetben rondának tűnt, de volt benn valami aranyos, és ahogy dolgoztam rajta egyre jobban megszerettem. Döntsetek milyen? Szeretném megköszönni az összes tunernek, aki erősitette bennem a lelket, (sokan vannak bocsánat, hogy nem irom le mindenkinek a nevét). Egy embert emelnék ki aki a legtöbbet segitett: fehérkenyér. XXL.


Daihatsu Esse (2)

Daihatsu Esse

Csak egy napom volt rá, ez sikerült, sajnos a beltérre nem jutott elég időm


Daihatsu Esse V.I.P.

Daihatsu Esse

Nem sok időm volt a kihívásra elkészíteni ezt a kocsit. Többnyire c/p, de törekedtem arra, hogy újrarajzoljam ezeket a részeket is. Minimálisan változott a kocsi a kihívás óta: kicsit sárgább lett a kocsi színe és eltüntettem az túl éles vonalakat is. Továbbá köszönet mindazoknak, akik rám szavaztak a kihíváson, és hozzásegítettek a győzelemhez! ; )


Daihatsu Esse 2008

Daihatsu Esse

Egyfajta visszatérő VT ez részemről. Érdekesség, hogy végig csak 7 réteget használtam.


Daihatsu Esse

Daihatsu Esse

Na azért csináltam belőle autót is, nem csak animációt. De hogy aztán kinek hogy tetszik...?


Daihatsu Cuore Sicked Budget

Daihatsu Cuore

Ezzel a VT-vel neveztem a digimods versenyére. Nagyon érdekes volt, így beneveztem. Nagyon nagyon nagyon mókás volt elkészíteni ezt az autót. Teljes költség: £10740
This is my entry for the dm contest. It was really interesting so i joined it. I had a lot lot lot of fun chopping this one so... Enjoy! Total : £10740


Daihatsu Cuore

Daihatsu Cuore

Először gyakorlásnak indult, de egyre jobb ötleteim támadtak, így úgy gondoltam, beküldöm majd. Ültetés, kicsit szélesebb papucsok, airbrush, kis tisztítás mindenütt, motorháztetőnyújtás, majd bőrborítás az elejére. Eredeti.


Daihatsu X-over Sport Edition by Milka

Daihatsu X-over

Egy nem túl ismert japán márkára esett a választásom, mivel valami egyedibb alanyt akartam! Unom már a Volkswageneket és a Corvetteket... Egy kis méregzsákká változtattam a már eleve jóvágású kis ötajtós hobbigépet. Ez az első rajzolt (teljes bodykit) próbálkozásom, és kezdő is vagyok. Nagyvonalakban a felsoroltak után: kéttónusú felnik és fényezés, showjellegű ültetés és nyomtávszélesítés, fekete lámpák + LED helyzetjelző, 3 ajtósítás és egy kis aszfalt előre. Nem véletlen, ha a Milka csoki jut eszetekbe, az ihletett, meg is örökítettük egy rendszám erejéig azt is. Eredeti itt.


Daihatsu Hi-Jet

Daihatsu Hi-Jet

Megint egy szokatlan, ritka autót kezdtem el tuningolni. Egész szépen haladtam vele, és úgy gondolam megmutatom a Photoshopedup fórumán. Pozitív visszajelzéseket kaptam, de volt egy szokatlan is a commentek között, íme: "You Hungarians... you all seem to be so good at chopping. Amazing work there. I love it." Büszke vagyok erre a mondatra. :)


Daihatsu NG Applause

Daihatsu Applause

Valamikor a '90-es évek legelején volt egy Daihatsu Applause nevű egészen sikeres valami. Egy Sirionból alakítottam ki az utódját. Hasonlóan "izgalmas" formája lett, mint a konkurenciának (Accent, Rio)...


Daihatsu Cup

Daihatsu Cup

Japán középmotoros miniversenyautó. Kapható a szigetországban. A gyár saját 10 fordulós bajnokságot indít a típus népszerűsítése érdekében, a soroaztaban csak hölgy pilóták állhatnak rajthoz. Az autóban a hajtott hátsó tengely előtt helyezkadik a megszokott majd ezer köbcentis Daihatsu motor némi turbóval. A kocsi a Copen által felvázolt formavilágban épült.


Daihatsu YRV

Daihatsu YRV

Egy elég kicsi, de sportos kocsi került a kezeim közé. A felnin kívül minden rajzolt. Eredeti.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED