Katalógus - Alfa Romeo (187 VT)

Alfa Romeo virtuáltuning lista

Alfa Romeo a hyts galériában

Alfa Romeo rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Alfa Romeo Brera (5)

Alfa Brera

Hosszú kihagyás után tértem vissza ezzel az Alfával 3-4 éve kezdhettem el talán, utána félbemaradt, de mindig tartogattam, mert az alap ötletet nagyon szerettem volna megcsinálni. Ahogy annó félbehagytam


Alfa Romeo Giulia Pickup

Alfa Giulia

Íme itt az Alfa Romeo Giuliából készített nyújtott tengelytávú pickup változat. Az alapképet itt találjátok.


Alfa Romeo Giulia QV

Alfa Giulia QV

Már régóta vártam, hogy megjelenjen az Alfa Romeo új szedánja, így nem is volt kérdés, hogy indulni fogok a kihíváson. Itt van az alapkép, WIP, és a nagy méret is.


Alfa Romeo Giulia  (2)

Alfa Giulia

No comment.


Alfa Romeo Giulia by Hozda Design

Alfa Giulia

Hello guys. Here is my work. I hope you like it.


Alfa Romeo Giulia (3)

Alfa Giulia

Ihlethiány miatt az utolsó előtti pillanatban raktam össze. Második Alfás próbáálkozásom. A Gripen hirtelen ötletből került oda.


Alfa Romeo Giulietta (2)

Alfa Giulietta

Ritka vendég az Alfa, na meg én sem nagyon csináltam még, ezért, és mert tetszik ez a gép, megcsináltam hátulnézetből. Először csak kis gyakorlásnak indult, de miután nagyjából összeállt, úgy döntöttem, hogy beküldöm. Eredeti


Alfa Romeo Giulia Sprint

Alfa Giulia

A Sportwagon után elkészítettem a nemrég leleplezett Giulia coupe változatát. Remélhetőleg egyszer majd gyártásba kerül...


Alfa Romeo Giulia Sportwagon

Alfa Giulia SW

Nemrég mutatták be a 159-es Alfa utódját, az új Giuliát. Egyelőre még csak sedan kasznival láthattuk, később természetesen majd sportkombi is lesz belőle.


Alfa Romeo Giulia DTM

Alfa Giulia

Hammer ötlete alapján készítettem el az új Giulia DTM változatát. Dekor terén a jellegzetes 155 DTM Martini adta a fő irányvonalat.


Alfa Romeo 4C Spider GTA front

Alfa 4C Spider

Itt az Alfa Romeo 4C legerősebb változata, a GTA. Az autót az 1750 köbcentis turbómotor hajtaná 280 lóerővel, gyorsulása 4 másodperc körül lenne 0-100-ra. Kívülről az átszabott lökhárítók, a nagyobb fékek, fekete felnik, és az ültetett futómű jelentené az újdonságot.


Alfa Romeo 4C Spider GTA rear

Alfa 4C Spider

Itt az Alfa Romeo 4C legerősebb változata, a GTA. Az autót az 1750 köbcentis turbómotor hajtaná 280 lóerővel, gyorsulása 4 másodperc körül lenne 0-100-ra. Kívülről az átszabott lökhárítók, a nagyobb fékek, fekete felnik, és az ültetett futómű jelentené az újdonságot.


Alfa Romeo MiTo Touring

Alfa MiTo

Ez a kis MiTo M-Boynak készült mivel az Ő Alfa-ja volt az utolsó amiben még segítettem neki. Sajnos az avatarja nem lett meg. Köszönöm Kulee barátomnak a segédkezést. A hangulatot direkt vettem ilyen kis angolosra, tetszik, hogy náluk az ilyen autókat forgalomban lehet használni. XL és alap


Alfa Romeo 159 (6)

Alfa 159

Pár hónapos képem, egy párbajra készült. Poszthiány miatt küldtem be.


Alfa Romeo 159 (5)

Alfa 159

Nem akartam beküldeni, de nincs nagyon kép mostanság. Tudom a hibákat, részben direkt csináltam, a túlzott sötétségre gondolok meg a zajosságra, az jelképezné azt hogy aki ott van a helyszínen nukleáris fertőzött és így látja a világot, vagyis én így képzelem el hogy sötétségbe borul a szeme meg zajosan lát. Írtam hozzá egy elég hosszú történetet is de azt most nem rakom be.


Alfa Romeo 4C  (3)

Alfa 4C

Sajnos nem tudtam még befejezni, és kicsit szégyellem, hogy félkész képpel nevezek a versenyre. :( Alap, XL.


Alfa Romeo 4C proStreet

Alfa 4C

Igyekeztem a valóság talaján megmaradni, és egy megvalósítható, de az eredetinél harciasabb koncepciót megvalósítani. Ez lett belőle...


Alfa Romeo 4C  (2)

Alfa 4C

Szakdolgozat írás közben egy kis ujjmozgatásra vágytam, de nem akartam a régi képeimet elővenni. Zárás előtti estén nekiálltam, mondom, gyakorlásnak jó lesz. Ennyire futotta. Meglátjuk mi lesz vele.


Alfa Romeo 4C

Alfa 4C

Nekem ennyi.


Alfa Romeo 159 WTB 2013

Alfa 159

2013-as WTB második fordulójára készítettük. Formaterv: GrinGo; Beltér, háttér, utómunkák: Vinyó; Autó kivitelezése: X-Tomi. WIP.


bigyók

fórum

CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED