Katalógus - Daewoo (51 VT)

Daewoo virtuáltuning lista

Daewoo a hyts galériában

Daewoo rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Daewoo Matiz 2011

Daewoo Matiz 2011

Gyakorlásnak szántam ezt a kisautót, amennyire az időm engedi, próbálok fejlődni, vt-zni. Ne sajnáljátok a kommenteket és a pontokat!


Daewoo Lacetti (2)

Daewoo Lacetti

Próbáltam valami sportosabb formát kihozni a Lacettiből, véleményem szerint ez sikerült. Az átalakítások látszanak, de ha nem eléggé egyértelmű akkor itt az eredeti.


Daewoo Matiz (3)

Daewoo Matiz

Egy lightos Matíz tuning. Semmi vadulás! Kasztni magasság csökkentve + tető lejjebb hozva, első ajtók meghosszabbítva, index a lökösre, körbe szoknya, meg a kötelezők: felni + ültetés.


Daewoo Lacetti SRV

Daewoo Lacetti

Iszonyat rég VT-ztem már, aztán most valahogy új alany után néztem... mikor elkezdtem szegény Dévút nem gondoltam, hogy olyan lesz amit fel is töltök... Itt van az eredeti, úgy gondolom jól láthatóak a csúnyácska Dévúból vérbeli raliautóvá (na nem teljesen, mert ez csak az utcai verziója) érése.


Daewoo Evanda V8

Daewoo Evanda

Első látásra szerelem... Amikor megpillantottam évekkel ezelőtt, azt hittem amerikai, mert nagy, és szép minden szemszögből. (A fényképek sok esetben képtelenek visszaadni azt az érzést amit szabad szemmel nyújt.) Csak az bántott, hogy ilyen mérethez és stílushoz egy mezei négyhengerest raktak be... abból a célból hogy megmozgassa.. Hát ez egy vicc... V8 való ide vagy minimum egy V6. Így jött az ötlet, amikor ennek a képnek az alapját megláttam egy Totalcar cikkben, hogy beleképzelek egy V8-ast (ha Ford Focus-ba belefér akkor ebbe is.), de akkor már ahhoz méltóbb külsőt adok neki, így indult az átalakítás. :) (Elismerésem a fotósnak! Ilyen jó szögből lelőni még senki nem tudta, végre egy fotó ahol úgy néz ki mint az életben.) Az eredmény nem igényel sok kommentárt ezért is vezettem fel ilyen hosszan. Fényszórókra ráhúztam a motorháztetőt, átszíneztem, (igen, betege vagyok ennek a színnek) rádobtam árnyékot hogy térhatásúbb legyen. Lökhárítót átfaragtam kicsit és beletettem egy 2002-es S600-asról származó hűtőmaszkot átszínezve. (És legyalultam a rendszámot mert nagyon rontja az összképet.) A krómdíszt is érte támadás miután áthelyeztem rá a Daewoo logót: lehúztam kicsit két helyen vámpír fogakat formázva, ezáltal növelve az agresszivitást. A hűtőmaszkra felkerült a V8-as felirat árnyékolva, hogy emlékeztessem magam, hogy miért is kezdtem neki az átalakításnak, :D meg amúgy is (szerintem) jól mutat ez a kis extra megkülönböztetés, ami arra utalna egy valódi autó esetén, hogy a tulajnak nem csak külső átalakításra volt pénze.


Daewoo Kalos (3)

Daewoo Kalos

Szerintem a változások eléggé láthatóak. Első VT-nek szerintem elég jó lett. Szerintetek?


Daewoo Nubira Coupé R.T.D.

Daewoo Nubira

A Nubirám annyira megtetszett, hogy kicsit továbbgondoltam.Az említett hibákat is megpróbáltam kijavítani.


Daewoo Nubira Dragster II

Daewoo Nubira

Gondoltam egy kicsit tökéletesítem a Nubira Dragster projectet. Ami hibát írtatok azt kijavítottam. A füstben még nem vagyok teljesen otthon, de azért kíváncsi vagyok, most hogy tetszik. Az egész.


Daewoo Kalos Tuning

Daewoo Kalos

Nemrég láttam valahol egy tuning-Kalost, gyorsan kerestem egyet neten, és kicsit átváltoztattam az én ízlésemre! Leültettem, morcosítottam, ezzel együtt lehúztam a motorháztetőt, a kilincseket eltüntettem, majd a hátsó ajtók is eltűntek, és kicsit hátrébb húztam az első ajtókat is! Aki jobban megnézi az látja hogy nincs ködlámpa, helyette a légbeömlő van ott. Ja, és az ablakmosó is eltűnt!


Daewoo Nubira CSR

Daewoo Nubira

Gyorsan összehoztam egy ilyet. CSR-nek CSR; Nubirának már nem Nubira :)


Daewoo Nubira (2)

Daewoo Nubira

A rajzolást próbáltam ki, spoilereket, beömlőt rajzolgattam. Ezen kívül felnicsere, ültetés, tisztítás, szinezés, ablaksötétítés, lámpacsere és még sok más...


Daewoo Nubira CSR (2)

Daewoo Nubira

Ez egy olyan autó, ami jól nézne ki egy brutális sportautó formájában... Íme!


Daewoo Nubira (3)

Daewoo Nubira

Hát én így álmodtam egérbe... Szolidan sportos, semmi csicsa. Vagy nem?


Daewoo Nubira Coupe Edition

Daewoo Nubira

Hehh... egy kupé lett belőle, mert ez eléggé kézenfekvő volt, továbbá kapott egy kis tuningot is, csak hogy ne legyen olyan egyhangú :D Amúgy sajnos nem nagyon volt időm foglalkozni az autóval, [...] szóval biztos vagyok benne, hogy nem fogok nyerni, de hát a részvétel a fontos... ugyebár :D


Daewoo Nubira Dragster

Daewoo Nubira

Gondoltam csinálok egy dragstert belőle. Végülis kihívás... Ez lett belőle.


Daewoo Nubira (4)

Daewoo Nubira

A változások látszanak!


Daewoo Nubira 4C

Daewoo Nubira

A Daewoo piacra dobta első, és egyben ilyen néven futó utolsó, egyedi 4-ajtós Cabrio modelljét. Főbb vátozások a szériamodellhez képest a 2.0 turbós motor, mely megfelelő mennyiségű levegőt kap a beömlő által, valamint a szélesítés, melyhez hátul 245/40 R17 elöl 215/45 R17 gumik társulnak.


Daewoo Nubira Coupé (2)

Daewoo Nubira

Én is elkészültem a Nubirával, de technikai okokból nem tudtam feltölteni, így versenyen kívül megmutatom. Igazából csak a lököscserét akartam gyakorolni rajta.


Daewoo Lacetti StreetRacer

Daewoo Lacetti

Most egy Daewoo-t választottam. Változtatások: -2 ajtó; tető lejjebb került; tisztogatás; átalakított front; morcosítás; küszöb; szélesítés; kis tükör... és még sok apróság.


Daewoo Kalos (2)

Daewoo Kalos

Az autó megkapta az új 6-os BMW elejét és küszöbét. Eltűntek a kilincsek, felnicsere, matricázás, spoiler, motorháztető-nyújtás. Hát ez egy vérbeli utcai sportautó.


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED