Katalógus - Citroën (144 VT)

Citroën virtuáltuning lista

Citroën a hyts galériában

Citroën C1 Lester

Citroën C1

Lester lökhárító, és küszöb, DS3 felnik, ültetés, szemöldök, falazott kaszni, fekete dekor, stb. Alapkép.


Citroën C-Elysee Break

Citroën C-Elysee

Furcsa módon csak sedanként kínálja a Citroën az olcsó családi modelljét, mindenesetre egy kombi sokkal praktikusabb, és eladhatóbb lenne.


Citroën C2 R2 Csucsu

Citroën C2

Ez az autó egy pályázatra készült, Csucsu C2 R2 rallyautójára kellett dekort tervezni. Én 3 verzióval neveztem, ezek közül ez a kedvencem. A pályázaton végül 3. helyezést értem el a 44 nevező közül. Itt találjátok az összes képet, itt pedig a hivatalos eredményt!


Citroën DS5

Citroën DS5

A szomszéd ovtv-re készült. Először nem akartam feltölteni, de csak kíváncsi voltam a véleményetekre, mennyire sikerült jót alkotnom kb 4 óra alatt. Eredeti


Citroën C6 facelift

Citroën C6

Ha lenne C6, akkor ilyen faceliftet tudnék megadni neki, emészthetőbb, mint az eredeti. :)


Citroën DS1 Concept

Citroën DS1

A vtart ovtv -jére készült. Akkor nem volt rá sok időm, hiba is maradt benne rendesen. Verseny után rászántam még egy kis időt, és ez lett a végeredmény. Egy vagány, sportos Citroen. Az ovtv-n természetesen első lettem. XXL


Citroën C4 VTS

Citroën C4

Ez az auto az eddigi vt-zésem alatt a legjobban sikerült. Rengeteg munka volt vele, úgy kb. 2-3 hét folymatos munka. Közben új dolgok, mint például lámpa és tükrözödés fortélyára is rájöttem. Ezzel az autómmal kívánok mindenkinek boldog új évet!


Citroën Saxo VTS

Citroën Saxo VTS

One of my best chops. I love it ;) HD WIPS Base


Citroën C4 Sedan

Citroën C4

A múlt héten egy kiránduláson ezt láttam, C4-esből ez az első Sedan prototípus, gondoltam, megosztom veletek!


Citroën Concept La Mode

Citroën La Mode

Mostanság sok conceptem láttam felkerülni, gondoltam pár rajzom alapján, elkészítek egy tervemet én is, a forma teljesen saját természetesen.


Citroën C4 SportCompact

Citroën C4

Régen küldtem vt-t, de most kedvet kaptam, hogy újra alkossak valamit. Illetve befejezzek, mert a terv régi volt, csak eddig nem nyúltam hozzá. Sokat dolgoztam rajta, hogy megérte-e azt döntsétek el ti. XL és egy kép a készüléséről.


Citroën C2 (2)

Citroën C2

Ezt a kepet eleg régota alakítgatom. Mindig tettem hozza valamit, mikor volt szabadidőm, ezért meg is untam. Azert az eredetihez képest elég sok minden változott. Itt van nagyobban is. Kommentek hadát várom!


Citroën DS3 (2)

Citroën DS3

A következő VT-met igen régóta csinálgatom, mivel ugye ez egy OVTV volt, és sajnos akkor nem tudtam még nevezni rá, de ettől függetlenül megcsináltam. Sok munkát fektettem bele, de meglett a vége. Remélem, sok-sok kommentet, csillagot és persze pontokat kapok rá! Enjoy It!


Citroën DS3

Citroën DS3

A verseny óta csak a felni színén és az elején egy kis élfényt javitottam.


Citroën DS3 Coupe

Citroën DS3

Ez a Citroen az OVTV-re készült volna. De nem tudtam az általam elképzelt módon befejezni a változtatásokat. Nekem így kupé formában sokkal emészthetőbb tisztább. Kapott Ford RS első lököst, új felnit, spoilert. Alaposan átalakítottam a lámpát és változtattam a márkajel króm csíkján is. Nekem nagyon tetszik.


Citroën DS3 Gold

Citroën DS3

A kihívásos kép továbbfejlesztett, befejezett, javított verziója. Hogy tetszik?


Citroën DSMakEE

Citroën DSMakEE

Lekéstem az ovtv-t... 1 perccel. Aztán csak megtetszett a verda, így tovább fejlesztettem... Inkább új gyakorlatnak nevezném a művet. Meg lassan próbálok én is visszarázódni a vt-be megint. Egy-két kolléga visszaadta a kedvet (Kallio pajti). Jó vt-zést. (Amúgy a képen a tőlem nem megszokott, talán minimal van, nézzétek el nekem, thx!) Alapot meg mindenki ismeri. Előre is köszönöm a pontokat, kommenteket.


Citroën C2 VTS

Citroën C2

Most egy C2-vel jelentkezek. Már vagy 3-4-szer belekezdtem ebbe az alapba, de sose lett belőle semmi. A múltkor viszont ismét elkezdtem, ezúttal be is fejeztem. Az autó a szokásos stílusban készült. Az alapot itt találjátok, a változásokat meg mindenki látja.


Citroën Saxo I.R.

Citroën Saxo

Ez az első olyan autóm, amit fényképezővel csináltak! (melyiket nem?!) Inkább amatőr kép. Az alapképet mindenki ismeri. A kép hangulatára próbáltam rámenni, illetve egy kicsi GERMAN stílust belevinni a francia csodába. Lehet hasonlítgatni. Pontozzatok, kommenteljetek. PEACE!


Citroën C5 Estate

Citroën C5

Nem sok francia autó tetszik, de az új C5 nagyon megfogott, így gondoltam lecsapok rá, mielőtt valaki megelőzne. A formához nem nagyon akartam nyúlni, így csak egy skiccet keltettem életre.


bigyók

fórum

CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED