Katalógus - Chrysler (91 VT)

Chrysler virtuáltuning lista

Chrysler a hyts galériában

Chrysler rendszámok a rendszam.fuge.hu adatbázisában

Chrysler 300S

Chrysler 300S

Felni, ültetés, falazott kilincsek, és lökhárító, 2szinű fényezés, stb.


Chrysler 300S Hemi V

Chrysler 300S

Visszatértem a kihívásokra. 3. helyezésre lett elég. Végre sikerült egy dobogót összehozom, négynél nagyobb nevezőszám mellett.


Chrysler 300S Coupe

Chrysler 300S Coupe

A legutóbbi ovtv-re készült. Vasárnap dobtam össze, kb 1,5-2 óra munka van benne. Kis aránytologatós VT, kupésítva, alacsonyabb oldalfal, nagyobb kerékjáratok, és felni, ültetés, növelt tengelytáv (első kerék előrébb hozva), módosított ablakvonal, rövidebb, magasabb far, enyhén nyújtott lökös, stb.


Chrysler 200GT

Chrysler 200GT

Az új Chryslerből készítettem egy sportmodellt. Tettem alá nagy alufelnit, ültetést, sportosabb lökhárító, és küszöbtoldatot, hátsó szárnyat, fekete tükröt, és tetőt.


Chrysler 300C HotRed

Chrysler 300C

Az idei Tuning Shown debütált ez a projekt! A felni akkor még kérdéses volt! A valóságban így néz ki. HD kép.


Chrysler 300C (16)

Chrysler 300C

Megláttam, megtetszett, megcsináltam, ennyi a történet :) Eredeti


Chrysler 300C Muscle

Chrysler 300C

Sok tuningolt 300-ast láthattunk már, de az esetek többségében mind DUB stílusban épült/rajzolódott meg. Próbáltam az izomautó kategória felé terelni a vasat, kérdés sikerült-e ez. Alap.


Chrysler 300C (15)

Chrysler 300C

Ez volt az eredeti ötletem a Tuning magazin 300C kombis pályázatára. Aztán jött a rat rod ötletem és az lett a nevező. Most ismét eszembe jutott és befejeztem.


Chrysler 300C (14)

Chrysler 300C

Most a kedvenc autómat, egy Chrysler 300C-t vettem kezelésbe . Az autón elég kevés változás van, mert nekem nagyon tetszik ez a gép, csak a szükséges dolgok változtak. A lényeg most az összhatáson volt. XXL.


Chrysler 300C Ratracer 2000

Chrysler 300C

Nemrégiben sikerült egy ködös napon lencsevégre kapni az új ratracert, amely 300c -ből készült. Az autó hosszabb, és laposabb a gyárinál, kapott 1-2 kelléket, a fegyverek a tetőből emelkednek ki gombnyomásra, ezért nem is látszódnak. Először a hvtm.hu tunerei láthatják a fotót.


Chrysler 300C (13)

Chrysler 300C

Még a tuning-stereós alapot tavaly megcsináltam, csak azt elfelejtettem beküldeni. Később elővettem a tuningverziót és ez lett belőle.


Chrysler 300C 2009

Chrysler 300C

Tipikus, hogy amikor 3 év után végre rászánom magam a vt-re, akkor is lemaradok a határidőről, mert képtelen vagyok normálisan elolvasni a kiírást. Vele indultam volna. Alap.


Chrysler Delta Force

Chrysler Delta

A Chrysler túlélési tervében (viability plan) gyenge gyári fotosop képek jelentek meg a következő 300C-ről és Jeep Cherokee-ról. Nem akartam nagyon túlszárnyalni őket, a Delta Force úgyis csak a hűtőmaszkban tér el a eredetitől.


Chrysler 200B

Chrysler 200B

Amikor megláttam a pályázatot, ez az ötlet ugrott be elsőnek. A Linea megkapta a szokásos Chrysler-jellegzetességeket (hűtőrács, lámpa, lökös átszabása, felnik, kilincsek stb.), de sok kisebb részletében is változott, természetesen csak a szabályzat keretein belül. A névválasztásnál sajna nem voltam valami kreatív, de más nem jutott eszembe.


Chrysler 50C

Chrysler 50C

A Chrysler jó ideje nem kínál európai értelemben véve is kicsi autót, így a Fiat segítsége kapóra jött neki. Mivel odaát ezeket a gépeket még nem igazán veszik autószámba, a fiatalos, szabadidős, kissé lázadó vásárlóréteget kellett megszólítani. Ehhez a legjobb alapot a Qubo jelenti, így ez a típus kapta meg a márka hűtőmaszkját, felnijeit és a jellegzetes bordákat a lökhárító tetejére (ez a Crossfire-ön a motorháztetőn fut végig). Azért valamivel az elegancia felé is el kellett mozdulni, úgy vélték, hogy a vaskos oldallécek és a tetősín nem sehogy sem illik az arculathoz.


Chrysler 300C Coupe (4)

Chrysler 300C

Tuning magazinos kép. Autó elég nagy része újrarajzolt, beleértve a felnit is. Volt vele meló, de időm nem sok volt rá.


Chrysler 300C  (2)

Chrysler 300C

Ennél a képnél két autót olvasztottam össze így kaptam ezt az őszvért felsőrésze Rolls, alsó része 300C.


Chrysler 300C USW

Chrysler 300C

A Tuning Magazinba csináltam, holtversenyes 3. helyezett lett. Full CP az egész. A 300C-re hajtogattam rá a Lexust, nem pedig fordítva.


Chrysler 300C Desert

Chrysler 300C

Elég sokan nyúltak ehhez a felnihez és a fényezéshez, de leginkább szerintem ilyen sárgás háttéren üt nagyot.A mocitetőn és a hátsó ablak falazásánál ugyanúgy megmaradt a ház tükröződés, leszedtem, de nem tetszett. Így mindenki fantáziájára van bízva hogy milyen épület áll ott(én úgy láttam hogy nem lehetetlen.


Chrysler RatRod 300

Chrysler 300C

A Tuning Magazin részére csináltam. Vissza akartam térni a régi időkhöz. A Hot Rod és Rat Rod életstílushoz. Ezért a flexet részesítettem előnyben ( ék alakú topchop, kupésítás, oldalelemek eltüntetése és a motorháztér megnyújtása ).


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED