História

2010. december 17.

Bár a vasárnap végződő Audi A6 virtuális tuning verseny már most érvényes, reméljük a zárásig még bővül a mezőny.
Aki végzett, vagy akit nem mozdított meg az egyen-Audi, az kezdheti az egyen-Range Rovert. Legyen ez az Ewokok bosszúja!


újdonság

Toyota Prius proStreet

Toyota Prius

régiség

Dodge Neon proStreet

Dodge Neon


Toyota Prius proStreet

Toyota Prius

A célom egy combos Prius elkészítése volt, lehetőleg úgy, hogy az összkép azért megmaradjon környezetbarátos, zöldautós. Emiatt, plusz az FT-86 stílusjegyek miatt az összhatás inkább gyári tuningos lett, de nem is bánom. Hát ti?

Tuner: Showme


Dodge Viper SCR

Dodge Viper

Ez egy régebbi kihívás volt itt, de akkor még nem voltam fent, úgyhogy most felteszem ezt is. Ezen csináltam először lángot és a rajzolást is. Kb. akkor kezdtem mikor a képet csináltam. A vezetőről meg annyit, hogy azt beszélik digitális az arca és ha megzavarják 43 perc alatt megfejti a Da Vinci kódot... :D

Tuner: stiggy


Audi A7 Coupe 2011

Audi A7

Kezelésbe vettem az új Audi A7-et. Elkészítettem belőle a Coupe verziót 3 nézetből. Az 5-ajtós változathoz képest csak 2-ajtós, hosszabb az orra, rövidebb, és magasabb a fara. Átalakítottam a hátsó lámpáját, és minimálisan megültettem. Ezzel sokkal harmónikusabb lett az összkép. A pénteki ovtv-re készült volna, ha le nem maradok róla. :( XXL.

Tuner: X-Tomi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED