História

2010. november 03.

Megbomlott a tér-idő kontinuum: az RCZ-kihívást pontozását sikerült egy nappal rövidebbre kiírni a szokásosnál. Szerencsére így is sokan pontoztak, így ma eredményt is hirdethetünk.
Jó lenne, ha a szeptemberi újoncokra és bannerekre is szavaznátok szorgalmasan, hogy elkezdhessük az októberiek értékelését is!


újdonság

Nissan GT-R TM Edition

Nissan GT-R

régiség

Nissan GT-R (7)

Nissan GT-R


Nissan GT-R TM Edition

Nissan GT-R

A Tuning Magazin 36. fordulóján ezt a Nissan t kellett kezelésbe vennünk. Ellenben még sosem tuningoltam GT-R-t, így új feladat volt ez számomra. Először átalakítottam a karosszériát, majd megültettem, és kereket cseréltem, majd végül kapott egy szolid dekort, és új háttérre helyeztem. Összességben olyan lett, amilyennek szerettem volna. XXL.

Tuner: X-Tomi


Mercedes CLS Black Raven

Mercedes CLS

A kihívásra készítettem. Tőlem eddig meg nem szokott stílust alkottam. A kasztni nagy része újrarajzolt. A változások valószínűleg jól láthatóak. :)

Tuner: blay


Mercedes CLS Coupe

Mercedes CLS

Az első kihívásra készült VT-m, úgyhogy kérem ilyen szemmel nézve kritizálni! :) Szerintem egy ilyen géphez annyira nem illik hozzányúlni (vagy ha igen, akkor annyira durván, amihez sajnos ennyi idő nem elég...), bár a végére így is elég sok részlet megváltozott. A fő célom egy háromajtós sportkupé létrehozása volt, mely akár gyári kiadásnak is beférhet, de amikor ez megvolt még maradt némi hiányérzetem, így egy kis tuningpakkot is kapott, persze csakis ésszerű keretek között! :) Minden rajzolt, donornak csak a felhőket és a hátteret, no meg persze a karbon mintát használtam.

Tuner: heavyglow


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED