História

2010. augusztus 19.

Hosszú hétvége következik, de az ünneplés és tűzijáték-nézés után sem kell unatkozni: egy új kihívás és egy párbajozó VT-páros vár rátok - no és további remek képek.


újdonság

Oldsmobile 442

Oldsmobile 442

régiség

Oldsmobile Toronado (2)

Oldsmobile Toronado


Oldsmobile 442

Oldsmobile 442

Ez az 50. vt-m a szalonban, és egyben egy újabb FMC is. Kb. 3 év alatt sikerült feltöltenem ennyi képet, rengeteget tanultam és fejlődtem ezalatt az idő alatt. Eleinte rendesen kaptam a kritikákat, de pont ezek motiváltak/motiválnak, hogy megtanuljak profi szinten vt-zni. Ezt a szintet egyelőre még nem, de sok eredményt már elértem, amikre büszke lehetek és ezeket elsősorban a hvtm-nek köszönhetem, nélküle nem tartanék itt. Ezt a vt-t próbáltam a legjobb tudásom szerint elkészíteni, van benne vegyesen c/p, rajz, újrarajz is. Alap, XXL.

Tuner: dacim12


Vauxhall Astra VXRedline

Vauxhall Astra

Nem ez az első alkalom, hogy X-Tomival megegyező felindulásból készítünk VT-ket, astrás párbajban is volt már alkalmam részt venni. Most a két fenti dolgot kombináltam/tuk, én a mostanában Európában divatosabb, szolídabb stílus mellett döntöttem. Nagyon megtetszett, hogy a felni színe megegyezik a kocsiéval, így erre alapoztam az egész projektet. Itt az XXL és az alapkép.

Tuner: HoPe


Vauxhall Astra VXRedster

Vauxhall Astra

Ismét egy párbajra készült ez az autó, az ellenfél ismét HoPe volt. Eleinte visszafogott stílusú autót szerettem volna, aztán végülis ez lett belőle. Próbáltam a sok euro stílusú gép után valami kreatívabb, vagányabb autót létrehozni, döntsétek el, hogy sikerült-e. Van alapkép, és XXL is.

Tuner: X-Tomi


Ford Explorer  (2)

Ford Explorer

Mostanában nagyon ritkán jelentkezek vt-vel, ennek több oka is van, de most az egyik délután unatkoztam, megláttam az alapot és elkezdtem. Kivételesen most volt kedvem is, időm is, ötletem is, és donorom is. Aránylag egész hamar elkészült, kb 4-5 óra alatt. Szerintem hangulatos kis kép. HQ-t majd a verseny lezárta után.

Tuner: Dego


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED