História

2010. február 15.

A múlt héten észre sem vettük, de betöltötte első évét a hvtm "új" design-ja. Persze év közben is sok minden változott, és a fejlesztés azóta sem állt le, időnként előjövünk valami újdonsággal.
A következő a "hirtelen halál" lesz a kihívások lezárásánál. Ha az elsőre megadott határidőre nincs meg a minimális létszám, akkor határozatlan időre hosszabbítunk, amíg be nem érkezik a kellő számú versenyző. Utána még ráhúzunk egy órát, hátha többen is próbálnak kihívást menteni. A Testla Roadsternél ezt még manuálisan kezeljük, de fog ez menni automatikusan is.


újdonság

Saab 9-5 Convertible Aero

Saab 9-5

régiség

Saab 9-5 Convertible

Saab 9-5


Saab 9-5 Convertible Aero

Saab 9-5

Kabriósítani szerettem volna az új 9-5-öst, ehhez pont kapóra jött ez a verseny, amelyen 2. lettem. Először is leszedtem a tetejét, hátrébb toltam az ajtót, rövidebb lett a tengelytáv, és az autó hossza, új felniket kapott, nagyobb lett a hátsó kerék, minimális változott a hűtőrács is.

Tuner: X-Tomi


Dodge Dart Lime Wire

Dodge Dart

Hihetőbb, vadabb, erősebb, és a szőkeség lévén izgatóbb a Dart :) Köszönetek: Tennd: hibák,és a kis krampuszok; Puffer: hibák; pacee: alap, ötletek; Jenőke: Inspiráció. Enjoy!

Tuner: balkon


Alfa Romeo Brera Red Bull

Alfa Brera

Az Alfa Brera az egyik kedvenc autóm, és még sosem tuningoltam ilyet, ezért választottam ezt. Eleinte csak egy kis szélesítéssel, és felnicserével akartam sportosabbá varázsolni, de amikor ez megvolt, egyszerűen nem volt megállás. Jött az új spoilerszett, falazások, és minden ami csak kell. Remélem, nem csak nekem tetszik! XXL.

Tuner: X-Tomi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED