História

2010. január 08.

Mostanában sok tisztességesen összerakott VT-t látunk, de ritka a csúcs-VT. Talán, mert a profik olyan képeken dolgoznak, amelyekből igazi autó lesz. A Kallio által rajzolt El Camino megvalósítása menet közben volt, hogy a rajz előtt járt...
Aki még szeretne - valószínűleg - megvalósuló VT-t rajzolni, az olvasgassa a virtuális tuning blogunkat, vagy vegyen részt a ma induló kihívásunkon.


újdonság

Chevrolet El Camino (Beast)

Chevrolet El Camino

régiség

Skoda Octavino RS

Skoda Octavino


Chevrolet El Camino (Beast)

Chevrolet El Camino

Az a megtiszteltetés ért, hogy én készíthettem el ennek az El Caminonak a látványtervét, Zsaneer - a tulajdonos - instrukciói alapján. A színösszeállítás adott volt - matt szürke szín selyem fekete csíkokkal, fekete felni, vörös kontúrral és vörös karbon toldatok, - de a lökhárítók modernebb formavilágát kitalálni, illetve küszöböt és diffúzort tervezni az én feladatom volt. Az alapképek nem tették lehetővé, hogy CP-zzek, így a fényezésen minden rajzolt, minden egyéb pedig újrarajzolt.

Tuner: Kallio


Chevrolet El Camino (Beast) (r)

Chevrolet El Camino

Ez a hátulnézet...

Tuner: Kallio


Mazda 2 Green Style

Mazda 2

Tulajdonképpen az autó zöld színe tetszett, ezért is kezdtem bele. Az autó vonalai már gyárilag is szépek, ezeket próbáltam kicsit továbbgondolni, sportosabbra formálni. Végül kapottt egy kis dekort az oldalára, mert túl egyhangúnak tűnt egyszinűen. Alapképet itt találtok. XXL.

Tuner: X-Tomi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED