História

2009. december 03.

Ma éjfélkor lejár a Mitsubishi FTO kihívás hosszabbítása. Ugye nem hagyjátok cserben azt a három versenyzőt, akik már beküldték VT-iket?!
Az autóskártya blogon pedig farönk kéri a segítségeteket.


újdonság

BMW CONC8PT

BMW CONC8PT

régiség

BMW M6 Executioner

BMW M6


BMW CONC8PT

BMW CONC8PT

Ha valaki azt mondaná nektek, "Tervezd meg az álmaid autóját, és mi megvalósítjuk..." biztos mindenki nekilátna időre és energiára való tekintet nélkül. Ez motivált engem e kép elkészítésekor. A tervezést még a nyaralásom alatt kezdtem, és még csak most készült el,tehát elég sok munkaóra van benne. A ceruzarajztól a véglegesig mind 100% Jenőke. Szükséges volt egy alapkép, amiből szinte semmi nem maradt. Az elképzelésem a 850csi feltámasztása volt. Én valahogy így képzelném a BMW szupersportautóját, ami az R8 vetélytársa lehetne. Megkaphatná a 760i 6 literes V12-esét, vagy az M6 V10-esét. Készült egy másik változat is, ami kicsit Reventonos hatást kelt a fekete felnikkel. Szóval ne fukarkodjatok a kommentekkel, kritikákkal, persze csak ha tetszik. Ui.:Szívesen megnézném más ötletét is saját álomautó kategóriában. Merjetek nagyot gondolni, és valósítsátok meg! Lepjék el végre a hvtm-et az eredeti, merész virtuáltuningok! Hajrá...

Tuner: jenőke


Fiat Abarth CC 2010

Fiat Abarth

A Fiatnak tulajdonképpen a Barchetta óta nincs kabriója, egyedül talán az 500 CC, de az sem teljesen nyitott autó. A Grande Punto alapjaira mégis készül egy sportos hátsókerékmeghajtású keménytetős kupé-kapbrió (CC), meg az alapautónál jóval alacsonyabb, és formailag is eltér attól.

Tuner: X-Tomi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED