História

2009. március 26.

Folytatjuk a maradék Enzo-k szórását. Rég volt ennyi minőségi munka egy napra beválogatva. Talán a későbbiekben ez változni fog.


újdonság

Ferrari Testarossa

Ferrari Testarossa

régiség

Ferrari 250 JTO

Ferrari 250


Ferrari Testarossa

Ferrari Testarossa

Eredetileg egy régi Ferrari koncepció újraalkotása volt a tervem, ami szintén Testarossa névre hallgatott, de azt már a VTM 10-dik fordulóján ellőttem, így nem akartam ugyanazt csinálni még egyszer, és az is zavart, hogy nem én alkottam a formát. Így inkább csak ihletődtem általa. A saját változatot igyekeztem annyira legömbölyíteni, amennyit csak enged, anélkül, hogy az agresszivitás rovására menne, így végül 5 napba került csak a forma megálmodása. Amikor a két lámpát betettem, akkor lett végleges, hogy a neve Testarossa lesz. A képen most majdnem minden rajzolt, nem akartam beleesni a múltkori hibámba. Az ülések, a fényszórók, a logók és a felnik lettek CP-zve. A háttér Genova, és a tér neve Piazza de Ferrari, félig a véletlen műve, hogy ezt a környezetet választottam. Az autó formája ezúttal 110%-ig olyan, amilyet akartam, erre nagyon büszke vagyok, ilyen VT-m még nem volt. Bízom benne nektek is tetszik majd, noha volt már, aki azt mondta, hogy csúnya...

Tuner: Kallio


Ferrari Enzo Spyder (2)

Ferrari Enzo

Egy picit átszabtam az Enzót, de csakis Ferrari és Hamann cuccokat kapott. Most ennyire futotta.

Tuner: Fásza


Ferrari Enzo  (4)

Ferrari Enzo

Sokan írták a verseny előtt, hogy nem jön be nekik a kocsi, főleg az állása miatt. Nekem azonban pont emiatt tetszett, és gyorsan hozzá is fogtam, ahogy csak tudtam. Várom a véleményeteket.

Tuner: blackdogg


Ferrari Enzo Pearl

Ferrari Enzo

Februárban nem jelentkeztem vt-vel, úgyhogy most ez lenne az életjel, hogy tudjátok még élek. Az ígért Corvette is készül, csak lassan. Megtetszett az alapkép, ráadásul mostanában akartam belefogni egy szolidabb tuningba. A lényeg itt a Pearl White fényezés volt, ami mellé egy krómfelni is társult. Nagy része rajz, de van c/p is. Próbáltam ízlésesen, nem vittem túlzásba, nem is lett volna hozzá fantáziám. Átadom a szót.

Tuner: gabesz


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED