História

2009. február 27.

Ma a legfrissebb pályázókkal ismerkedünk meg. Éjfélkor lejár a határidő, indulhat a hajrá a Viperekért, a DUB S55 AMG-ért, a Totalcar könyvért és az autóskártyáért!
Tegnap régi partnerünk, Ralp Bossino a blogján megemlékezett a hvtm új, angol nyelvű felületéről. Kérjük a világjáró, angol nyelvű fórumokban szörfölő hvtm-es tunereinket, ők is terjesszék a hírt. Köszönet érte!
A toplisták teljes gőzzel üzemelnek, a friss csillagokat figyeljétek kedvencötletért!


újdonság

Dodge Neon 2010

Dodge Neon

régiség

Dodge Neon Minimal

Dodge Neon


Dodge Neon 2010

Dodge Neon

A válság miatt a Dodge az új Neon-t az új Fiat Linea alapjaira építette fel. Az új kos ugyanúgy megpróbálja a fiatal vásárlókat meghódítani, mint elődje. A fiatalos külsőt az első lökhárítóban lévő toldat, sportos küszöb, szolid szárny, illetve 4 cm-es ültetés adja. Lámpáját a felső kategóriás Viperről örökölte. A toldatot, a még csak tanulmányautóként ismert Demon adta.

Tuner: Emunem


Dodge M

Dodge M

A Dodge bejelentette hogy a Fiat Panda alapjaira készít egy kisauót. Az új modellt kevés pénzből Dodge-osítják, ezért csupán a motorháztetőn változtatnak, ültetnek a kasztnin, kicserélik a hűtőmaszkot, és új felniket szerelnek fel. A hajtásról a Fiatokból ismert 1.4 literes 120 lovas turbómotor gondoskodik.

Tuner: x-tomi


Chrysler 50C

Chrysler 50C

A Chrysler jó ideje nem kínál európai értelemben véve is kicsi autót, így a Fiat segítsége kapóra jött neki. Mivel odaát ezeket a gépeket még nem igazán veszik autószámba, a fiatalos, szabadidős, kissé lázadó vásárlóréteget kellett megszólítani. Ehhez a legjobb alapot a Qubo jelenti, így ez a típus kapta meg a márka hűtőmaszkját, felnijeit és a jellegzetes bordákat a lökhárító tetejére (ez a Crossfire-ön a motorháztetőn fut végig). Azért valamivel az elegancia felé is el kellett mozdulni, úgy vélték, hogy a vaskos oldallécek és a tetősín nem sehogy sem illik az arculathoz.

Tuner: HoPe


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED