História

2009. január 13.

Pénteken esedékes egy OVTV. Alapok ismét mailben jöhetnek.


újdonság

Toyota Corolla TSport

Toyota Corolla

régiség

Honda Prelude 2008 (2)

Honda Prelude


Toyota Corolla TSport

Toyota Corolla

Bár a kiírásban kedvenc Toyotáról volt szó, mégsem a nekem legkedvesebb alapból indultam ki. Helyette az előző Corolla csúcsváltozatát alakítottam át a JDM jegyében, nekem így sokkal jobban tetszik.

Tuner: HoPe


Nissan 370Z Facelift

Nissan 370Z

Én nem értem, miért olyannak csinálták az új 370Z-t, amilyen végül is lett. Rontottak rajta, én csalódtam benne. A formái és az arányai nem szépek, a kerék körüli perem túl vastag, nagy üres és lapos felületek vannak rajta Nem szép. Amikor megláttam, hogy OVTV van gondoltam megvariálom. Csak apróbb facelift történt, annyit változtattam az autón, amennyit fontosnak éreztem. Az OVTV-s változathoz képest változott egy két dolog, került egy nyílás a lámpa alá, mert láttam hege VT-jén, hogy jól áll a kocsinak, illetve feketék lettek a középső beömlő elemei. A háttér saját fotó, a nyáron csináltam a szobám erkélyéről, remélem nektek is tetszik. A minőség netkársós, mert onnan volt az alap, nézzétek el nekem.

Tuner: Kallio


Suzuki Swift X-Sport

Suzuki Swift

Íme legújabb autóm. Kapott egy bodykitet, ami tartalmazza a toldatokat, szélesítést, chopolást, falazásokat, morcosítást, felnit, ültetést, és hátteret is. Az alapot meg itt találjátok.

Tuner: x-tomi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED