História

2008. július 02.

Lassan már rendszer lesz a rendhagyó kihívásokból a VTM-en, most egy Honda kistraktort kell átdolgozni a versenyzőknek a forgalmazó ajándékaiért cserébe! Nem babra megy a játék, haladók, ott a helyetek!


újdonság

Mitsubishi Lancer M

Mitsubishi Lancer

régiség

Honda I Have a Legend

Honda Legend


Mitsubishi Lancer M

Mitsubishi Lancer

Alapot ismeritek, tuningnak nem szoktam beküldeni kocsit, ezt se tettem, tetszett az alap, ezért nekiálltam. Hogy milyen lett azt döntsétek el ti!

Tuner: Ben Design


Fiat Linea Street

Fiat Linea

Nagyon megtetszett az alap, és neki is fogtam. Kb. egy hónapja alakítgatom, és szerintem elég jóra sikeredett. Minden alkatrész rajzolt, kivéve a felniket és a spoilert. Várom a véleményt!

Tuner: Wade


Lancia Musa Solidedition 2008

Lancia Musa

Az előző vt-im picit gyengébbre sikerültek, ezt meg épp akkor csináltam. A változások: Jaguar felni, ültetés, szélesítés, tisztítás, küszöb, lökös, kipufogó, lámpa sötétítés, monitor, stb. Remélem ez jobban tetszik.. Ja, és a kép gyárilag ilyen sötét, nem az én hibám.

Tuner: x-tomi


Fiat Croma (2)

Fiat Croma

A párom már régebben mondta, hogy ezzel a verdával kezdjek valamit. Sokáig semmi normális nem jutott az eszembe, úgyhogy ment a kép a fiók aljára. Aztán egy-két hete "pont a fiókban kotorásztam", amikor ráleltem megint. És jött néhány apróság, majd összeállt a kép, és végül ez alakult ki az összességből... A Saleen cég szponzorálta az első lököst, illetve a küszöböt, a hátsó pedig egy helyi műanyagosnál készült. :D Noje felnik, új dukkó. és egy picikét átszabott háttér tartozik az átalakításokhoz. Kérnék pöttyöket, meg lábjegyzetnek valót! :)

Tuner: vtescort92


Mitsubishi eL-ancer

Mitsubishi eL-ancer

Valami különlegeset akartam csinálni a Tuning Magazin pályázatára. Dobogós helyen végzett. Hogy tetszik?


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED