História

2008. június 06.

Mevel egyelőre több ajándék van, mint induló, a Seat Ibiza pályázat határidejét meghosszabbítjuk 10 nappal. Húzzatok bele!
Jövő kedden autóskártyás minitalit tartunk. Gyertek el!


újdonság

Plymouth Barracuda (3)

Plymouth Barracuda

régiség

Plymouth Barracuda HEMI 426

Plymouth Barracuda


Plymouth Barracuda (3)

Plymouth Barracuda

A Barracuda az egyik kedvenc autóm. Alapból is nagyon jól néz ki, de egy kis szépítés nem árt neki. Ez a szín szerintem jól áll ennek a kocsinak.

Tuner: pacee


Saab 900 Turbo Taganana

Saab 900 Turbo

Nem volt rossz feladat, amint látjátok, eléggé szaabadon szárnyalhatott a tunerek fantáziája. Az enyémet is megmozgatta, itt a bizonyíték :D. Végre megkaparintottam a dobogó legfelső fokát egy haladó kihíváson, ráadásul ez pont egy VTM-futam volt, úgyhogy így most triplán örülök. :-) Bocs Hammer. :P

Tuner: Prexi


Saab 9-3 SW

Saab 9-3

A Saab, a 9-3-as kombi formáját elég jól eltalálta, ezt próbáltam még egy kicsit megspékelni, remélem sikerült. Mi változott az amúgysem csúnya eredetihez képest? Új AC Schnitzel sokküllős felni, finom ültetés, a karosszéria teljes körű lesimítása, (a kilincsek, jelek, zárak, index, ablakmosó), lámpa sötétítése, minimális matricázáás, új háttér, valamint kis effektelés is. Az SW megnevezés nem a "Sport Wagon" rövidítése, hanem a "Solide Wagon" névből származik.

Tuner: x-tomi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED