História

2008. május 27.

A Fordok után Seat nap következik, ilyenre se nagyon emlékszek...


újdonság

Seat Ibiza FB Tuning

Seat Ibiza

régiség

Seat Vigo

Seat Vigo


Seat Ibiza FB Tuning

Seat Ibiza

Ezt a seatot még nem igen láttam tuningolva. Most úgy éreztem, van hozzá kedvem, így megcsináltam. Kicsit feljavítottam a képhatást, Holddal és kis világítással.

Tuner: FBálint


Seat Ibiza Cupra 2009

Seat Ibiza

Ezzel neveznék a pályázatra, én így képzelem el a Cuprát. 19"-os felni, 3,5 cm ültetés, sportosabb rács, és lámpa sötétítés! Vajon ilyen lesz?

Tuner: x-tomi


Seat Leon (12)

Seat Leon

Ez a Seat egy másik virtual tuning oldal ovtv alanya volt. Én is nekiestem, de technikai okok miatt nem tudtam beküldeni. Kicsit régebbi vété ez is, javított verzió. Ami változott: háttércsere, felnicsere, fényezés, sötétített ablakok, chop top, kupesítás, hátsó lökős cseréje és rengeteg tükröződés. Persze a kötelezőnek számító tisztítást is megemlíteném.

Tuner: enisz


Seat Leon YearOne

Seat Leon

Nem drasztikusak a változások, az összkép viszont eléggé ütős lett véleményem szerint. Ültettem, háttért cseréltem, felnit cseréltem, megtoldottam a lökösöket, küszöböt brásoltam rá, egy kis dekor, rajzolt hűtőrács, IC. Mivel egyéves VT-s lettem, belekezdtem egy Borába, de nem tetszett a munkám, így találtam ezt, és úgy alakítottam, ahogy tetszik. Erre kivételesen sok véleményt szeretnék :) Eredeti.

Tuner: _Brian_


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED