História

2008. május 14.

Egy kis olasz és spanyol ízekkel fűszerezzük a japán konyhát. Sok volt már a szusiból.


újdonság

Seat Ibiza (11)

Seat Ibiza

régiség

Seat Ibiza 2008

Seat Ibiza


Seat Ibiza (11)

Seat Ibiza

Régen jelentkeztem valami olyan vt-vel, amivel nem csak 1-2 órát foglalkoztam, és végre letudtam a versenyidőszakot, meg minden egyebet. Az új Ibiza-szerintem legalábbis- eléggé rondára sikeredett, így jött az ötlet, hogy megalkossam az én izlésemnek megfelelő vasat. Hát, ilyen lett. Remélem lesznek olyanok, akik úgy gondolják, hogy így egy kicsit elviselhetőbb a forma, mint a valódi autónál. Alap

Tuner: AkosS


Toyota Camry (6)

Toyota Camry

Első kihívás (OVTV), úgyhogy inkább csak próbálkozás. Nem akartam durva kulsőt, inkább csak finomkodtam. Az orra nem lett jó, de 3-4 óra alatt erre futotta. Próbálkoztam a rajzolással, és a tükröződésekkel is. Legalább fél óráig kerestem jó felnit, és ezt találtam, de ez sem igazán jó.

Tuner: Horge


Suzuki Splash French

Suzuki Splash

A Suzuki végre egy szép autóval gazdagította palettáját, ami tényleg jól is néz ki. De nézzük, mivel is lehet egyedivé tenni. Vegyünk egy jó türkizmetál színű autót, tegyünk rá egy Bertone dizájnos felnit, ültessük meg, tüntessünk el a kasztniról minden felesleges kilicset, légbeömlőt, rendszámot, guruljunk el vele Párizsba, és egy kis effektelés után fotózzuk le. Így már jobban néz ki?

Tuner: X-Tomi


Maserati Spyder

Maserati Spyder

Ez az első képem a hvtm.hu-n, és egyben az első rajzolt bodykitem is. Ami változott: kapot egy bodykitet, felnicsere, ültetés, morcosítás és háttércsere.

Tuner: loriii


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED