História

2008. április 18.

Most a hét végére jutott néhány a kupé és kabrió.


újdonság

Chevrolet Cobalt TrackRacer

Chevrolet Cobalt

régiség

Brilliance Zhonghua Street Racer

Brilliance Zhonghua


Chevrolet Cobalt TrackRacer

Chevrolet Cobalt

A Chevy Cobalt tulajdonképpen nem más, mint az előző Opel Astra Coupé átöltöztetett verziója. A USA-ban kb. olyan, mint nálunk a Swift, így sok fiatal ezen kezdi a tuningolást is. Eredetileg nálam is egy utcai átalakítás volt a koncepció, de aztán inkább versenygép született belőle. Sok minden változott, ami jobban látszik az XXL-en, és van eredeti is.

Tuner: HoPe


Honda S2000 Blue

Honda S2000

Maga az alapkép már régóta hevert garázsomban, de csak most volt kedvem megcsinálni. Az első lökösbe Supra beömlők kerültek, bezárult a tető +új háttér. Szerintem egy kicsit sötétebb lett -véletlenül, vagy nem - a kelleténél.

Tuner: csmark


Alfa Romeo Spider Eiffel

Alfa Spider

Amikor megláttam az alapot, tudtam, hogy valamit alkotnom kell belőle. Extrém streetracing dizájn nem is jöhetett szóba, mivel nem is állna jól neki, ezért csak finoman módosítottam a lámpákon, letisztítottam, ültettem, kapott egy Jaguar kerékszettet, monitort a fejtámlákba, egy kis chopolást, végül a háttéren is "tuningoltam" egy kicsit. Így szerintem sokkal szebb lett, de döntsétek le ti! Köszönöm paceenak a sok segítséget!

Tuner: x-tomi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED