História

2008. február 28.

A régi tunerek már jól tudják a következőket, - PgDn - de sok újoncnak lehet, hogy érdemes leírni időnként, hogy kerülnek a kihíváson szereplő VT-k a szalonba.
A versenyzők közül a legjobb képeket válogatjuk be, az elbíráláshoz pedig nem feltétlenül az elért helyezést vesszük figyelembe. A dobogósok azért általában bejutnak. A beválogatott képek száma sem a mezőny nagyságától, hanem az igazán ütős VT-k számától függ.
Ez két szemponból lehet érdekes a kezdők számára: Egyrészt, ha nem válogatjuk be a VT-jét, akkor ne küldje be a szalonba kérés nélkül, mert úgyis visszadobjuk. Másrészt, ha valaki lemaradt a kihívásról, és feldolgozná az alapképét, akkor készítsen legalább olyan jót, érdekeset, mint a beválogatottak vagy dobogósok, különben akkor sem kerül fel, ha amúgy nem rossz.
Ez jó hosszú lett. Majdnem annyira, mint beatle Hondájának topikja...


újdonság

Nissan 300ZX-F

Nissan 300ZX

régiség

Nissan 300ZX

Nissan 300ZX


Nissan 300ZX-F

Nissan 300ZX

Kicsit késve, de befejeztem ezt is. A sok réteg miatt lassú volt már a gép, és nem nagyon tudtam csinálni, így néhol maradtak olyan részek amiket nem dolgoztam ki annyira. Jelenleg ez az az autó, amiért nagyon oda vagyok, valami nagyon megfogott benne.

Tuner: gabesz


Fiat 500 || Joeking Design

Fiat 500

Tuning mag. legutóbbi forduló. Eredeti.

Tuner: joeking


Fiat 500 Italian Edition

Fiat 500

Fiat 500 tuning recept: Felni, ültetés, köszöb, lökös, jeltelenítés, embléma lemszkolása, IC stb!

Tuner: x-tomi


Fiat 500 (6)

Fiat 500

Köszönöm szépen a pontokat a kihíváson, itt egy javított változat.

Tuner: fopi


bigyók

fórum


CarToonCard autóskártya a hvtm.hu tunereitól. NEKED